İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Polis Akademisi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Dpb
İlan Giriş : 05 Ağustos 2019 10:22, Son Güncelleme : 05 Ağustos 2019 10:23
Polis Akademisi Öğretim Üyesi Alım İlanı

EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞINDAN DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne, Anayasanın 132'nci maddesi, 4652 sayılı Polis Yüksek Öğretim Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, 2914 sayılı Yüksek Öğretim Personel Kanunu, 3201 sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddeleri ile Akademimiz web sayfasında yayınlanan Polis Akademisi Öğretim Elemanlığına Atama ve Yükseltme Kriterleri çerçevesinde (1) Doktor Öğretim Üyesi unvanında naklen ve açıktan atama ile öğretim elemanı alınacaktır.

MÜRACAAT ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Müracaatlar, talep edilen alanın ve unvanın adı açıkça belirtilmek suretiyle yapılacak ve değerlendirmede bu husus dikkate alınacaktır. Adaylar sadece bir bilim alanı için müracaat edebileceklerdir.

Müracaatlar; bu ilanın Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün (Başvurular 02/08/2019 - 21/08/2019 tarihleri arasında alınacak olup; 10/08/2019 ile 14/08/2019 tarihleri arasında Kurban Bayramı tatili nedeniyle başvuru kabulü yapılmayacaktır.) içerisinde mesai saatleri arasında, POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI, İNSAN KAYNAKLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, Gölbaşı/ANKARA adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Eksik belge ile veya son başvuru tarihi olan 21/08/2019 tarihi Çarşamba günü saat 17:00'dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak müracaatlarda, gönderinin kuruma ulaştığı tarih esas alınacaktır.

Görevli personel tarafından, müracaat sırasında, adayların müracaata ilişkin sundukları tüm belgeler kayda geçirilerek tanzim edilecek belgenin bir sureti adaylara teslim edilecektir.

İlan ile ilgili tüm bilgilere Akademimiz www.pa.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Adayların Başvuracakları Bilim Dalları İle İlgili Olarak;

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğünde İhtiyaç Duyulan Öğretim Elemanı Alan, Unvan, Kadro Sayıları Ve Başvuracakları Bilim Dalları İle İlgili Olarak Adaylarda Aranan Özel Şartları Gösterir Tablo

Birimi Alanı Unvan Kadro Sayısı

Adaylarda Aranan Özel Şartlar

Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü Hukuk Doktor Öğretim Üyesi 1

Hukuk Alanında Lisans ve İdare Hukuku Alanında Yüksek Lisans, Kamu Hukuku Alanında Doktora Yapmış Olmak. Göç Kolluğu, Sosyal Risk İlkesi ve Kamu Tüzel Kişiliği Konularında Çalışmaları Bulunmak.

Başvuru Adresi:

Eymir Mah. 49. Sk. PK: 06834 Ankara/Gölbaşı

Polis Akademisi Başkanlığı - İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü İdari Birimler Bloğu Kat: 2

Tel: 0312 462 85 21