Bahçelievler Belediye Başkanlığı eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 12 Ocak 2008 08:39, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bahçelievler Belediye Başkanlığı eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu İstanbul Bahçelievler Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
İstanbul Bahçelievler Şube Müdürlüğü Bahçelievler Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Beden İşçisi (Genel) 2 İlköğretim Noter huzurunda kura ile tespit edilecektir.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan Eski Hükümlü adayların ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, Eski Hükümlü belgeleriyle Nüfus Cüzdanı, diploma herhangi bir Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakat, kura yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir. İstenen belgeler İŞKUR personeli tarafından görülecektir.

Noter huzurunda (Seçme) çekiliş: 5/2/2008

Saat: 10:00 da

Yer: Bahçelievler Belediye Başkanlığı Necip Fazıl Kültür merkezi'nde yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurması gerekmektedir.