İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 13 Temmuz 2019 01:06, Son Güncelleme : 13 Temmuz 2019 01:08
İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIMI DÜZELTME İLANI

08.07.2019 tarihli ve 30825 sayılı Resmi Gazete'de aslına uygun olarak yayımlanan öğretim görevlisi ilanımızın, kodları belirtilen kadrolarının nitelikleri aşağıda belirtildiği şekilde

düzeltilmiştir.

19010-1 kodlu ilanımız; Geomatik Müh., Harita Müh., Jeodezi ve fotogrametri Müh. lisans

mezunu olup, Geomatik Müh., Harita Müh, Jeodezi ve Fotogrametri Müh., Programı tezli

yüksek lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla yüksek lisans öğrenimi sonrası alanında 2 yıl deneyimli olmak. İnsansız Hava Aracı Ticari Pilot Sertifikası (İHA-1) sahibi olmak.

19060-2 kodlu ilanımız; Gıda mühendisliği Bölümünde tezli yüksek lisans yapmış olup, Yüksek Lisans öğreniminden sonra belgelendirmek kaydıyla, gıda analizleri konusunda en az

2 yıl laboratuvar deneyimine sahip olmak.

19020-1 kodlu ilanımız; Mimarlıkta Bilişim alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak. Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Destekli Maket Atölyesi'nde dijital fabrikasyon ve modelleme konularında çalışmak üzere istihdam edilecektir.

19020-2 kodlu ilanımız; Mimarlık Lisans derecesine sahip olmak ve Restorasyon alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak. Kültür varlıklarının araştırılması, envanteri ve arşivlenmesi konularında lisans mezuniyetinden sonra en az 2 yıl deneyimli olmak. Mimarlık Fakültesi Restorasyon Laboratuarı ve Fakülte Arşivinde çalışmak üzere istihdam edilecektir.

19020-3 kodlu ilanımız; Yapı Malzemesi, Yapı Bilimleri veya İnşaat Mühendisliği alanlarından birinde tezli yüksek lisans mezunu olmak. Yapı Malzemeleri alanında lisans mezuniyetinden sonra en az 2 yıl deneyimi olmak. Mimarlık Fakültesi Yapı Malzemesi Laboratuarında çalışmak üzere istihdam edilecektir.

Duyurulur.