Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 28 Aralık 2007 17:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek üzere 2547 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca Öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvuracak adaylann 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları, 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddelerindeki atama koşullarını taşımaları gerekmektedir.

Adayların yazışma adresi, başvurdukları bölüm ve anabilim dallarını içeren dilekçelerine özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, mezuniyet belgesi, not transkripti, erkek adaylar için askerlik durum belgesi ve nüfus cüzdanı örneği ile birlikte Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı'ndan (ALES) en az 70 puan ve KPDS veya ÜDS'den asgari 50 puan yada eşdeğer kabul edilen bir sınavdan denk bir puan aldıklarını belgeleyerek teslim etmeleri gerekmektedir.

Doktora derecesine sahip olanlar ile 2547 sayılı Kanuna tabii akademik unvanlarda daha önce çalışırken çeşitli nedenlerle ayrılanlar (disiplin nedenleri hariç)ve halen aynı Kanuna göre çeşitli akademik unvanlarda çalışanlarda ALES şartı aranmaz

Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak adayların ilgili alandan veya ilanda o kadro için öngörülen alanlardan mezun ve Yüksek Lisans veya alanında en az 2 yıllık tecrübe şartlarını sağlamalıdır. Uzman kadrosuna başvuracak adayların ilgili alandan veya ilanda o kadro için öngörülen alanlardan mezun olması gerekmektedir. Meslek Yüksekokulu kadrolarına başvuracaık adaylarda yabancı dil şartı aranmaz.

Yasal şartlan taşıyan adayların, ilanın yayımı tarihten itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurularla, eksik belgeli veya postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Fakültesi Bölümü Anabilim Dalı Unvanı Derecesi Adedi Açıklama

Fen-Edeb. Fak. Coğrafya Fiziki Coğrafya Uzman 3 1 Coğrafya alanında Y. Lisans yapmış veya yapıyor olmak

KırıkhanMYO. Ögr. Gör. 4 1* I.İ.B.F. Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olmak

*YÖK. ten kadro kullanma izni alındıktan sonra 2008 yılında ataması yapılacaktır.