İstanbul Avcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2007 15:06, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Avcılar Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA İLK DEFA "ZABITA MEMURU" OLARAK ATANACAKLARA AİT İLAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav Yönetmeliği, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve "Belediye Zabıta Yönetmeliği"nin 13, 14 ve 15. maddelerine göre aşağıda sınıfı, unvanı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara zabıta memuru alınacaktır.

Sınıfı Ünvanı Derecesi Adedi Cinsiyeti Eğitim Durumu

GİH Zabıta Memuru 6 5 Erkek/Kadın 4 Yıllık Yüksek Okul Mezunu

GİH Zabıta Memuru7 1 Erkek/Kadın 4 Yıllık Yüksek Okul Mezunu

GİH Zabıta Memuru 8 5 Erkek/Kadın 4 Yıllık Yüksel Okul Mezunu

GİH Zabıta Memuru 9 4 Erkek/Kadın 2 Yıllık Yüksek Okul Mezunu

GİH Zabıta Memuru 10 5 Erkek/Kadın 2 Yıllık Yüksek Okul Mezunu

TOPLAM :20 ADET ELEMAN ALINACAKTIR.

ADAYLARDA BAŞVURU ŞARTLARI:

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR:

a. Türk vatandaşı olmak,

b. Sınavın yapıldığı tarih itibarı ile 25 yaşını doldurmamış olmak,

c. Yukarıda belirtilen kadrolara uygun olarak 4 yıllık Yüksekokul ve 2 yıllık Yüksekokul Mezunu olmak,

d. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

e. Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflası gibi yüz kızartıcı veya şeref veya hasiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımları fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,

f. Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak,

g. Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, zabıta görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca sakatlıkları bulunmamak,

h. Tartılma ve Ölçülme aç karnına ,soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1.67 m. Boyunda, kadınlarda en az 1.60 m. boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+, -) 10 kg.dan fazla fark olmamak. (Boy ve kilo tespitleri kurumumuz hekimi tarafından yapılacaktır.)

ı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM ) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme 2004 ve sonrası (KPSS) sınavlarına girmiş ve 100 tam puan üzerinden en az 65 puan almış olmak,

i.Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak adayların listesi Başkanlığımız internet (www.avcilar.bel.tr) sitesinden yayınlanacaktır. Sınava çağrılacak adaylara Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen sınava giriş belgesi gönderilecektir. Sınav başvuru belgelerinin sınav tarihinden en az 15 gün önce Belediyemize ulaşması şarttır. Bu süreye uyulmadan yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU SÜRESİ VE YERİ

Başvurular 31/12/2007 tarihinde başlayıp, 11/01/2008 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir. (Başvurular hafta sonu alınmayacaktır.) Başvurular Avcılar Belediye Başkanlığı (Merkez Mah. Marmara Cad. NO: 1/2 Avcılar/İSTANBUL) İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Posta ve internet yolu ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Eksik bilgi ve belgelerle yada nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular idaremizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

1- Başvuru formu örneği Başkanlığımız (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilecek veya www.avcilar.bel.tr internet adresinden indirilecek)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı, (T.C Vatandaşlık No.su olan)

3- Öğrenim durumlarını gösterir belgenin fotokopisi ve aslı,
4- 2 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf (1 adedi başvuru formuna yapıştırılacak)

5- KPSS sonuç belgesinin fotokopisi ve aslı

6- Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.

7- Sabıka kaydının olmadığına dair belge

SINAV YERİ VE SAATİ:

Avcılar Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda 28/01/2008 tarihinde saat 09:00 'da sözlü sınav yapılacaktır.

SINAV KONULARI (MÜLAKAT)

a. Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b. Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi,

c. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu,

d. Mahalli İdarelerle İlgili Temel Mevzuat,

e) Genel Kültür.

DEĞERLENDİRME:

Başvuranlar arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının üç katı aday belirlenerek sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınav mülakat şeklinde yapılacaktır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almış olmak gerekir, 70 puanın altında alan adaylar başarısız sayılacaktır. Başarı notu, sözlü sınavda alınan not ile KPSS notun ortalamasıdır. Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL, kadro sayısının yarısı kadar YEDEK aday belirlenecektir. Sınavı kazananlar Belediyemiz internet sayfasından ve yazılı olarak adaylara bildirilecektir. Ataması yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

Süresi içinde yapılmayan ve internet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İLANEN DUYURULUR.