Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

İlan Giriş : 27 Aralık 2007 12:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

T.C.ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına Öğretim Elemanları alınacaktır.

Başvurular bizzat yapılacak, posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylarda 657 Sayılı Yasanın 48. maddesinde belirtilen şartlar ile kadronun derecesi bakımından atanabilme koşulları aranacaktır.

Üniversitemize başvuran tüm Yardımcı Doçentlerin yabancı dil sınavları 15.01.2008 günü saat 10.00'da Eğitim Fakültesi dersliklerinde yapılacaktır.

Başvuracak Adaylardan;

1-Profesör kadroları devamlı statüde olup, adayların başvuracakları Anabilim Dallarını belirtir dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, Doçentlik belgelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

2-Doçent kadroları devamlı statüde olup, adayların başvuracakları Anabilim Dallarını belirten dilekçelerine, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti, Doçentlik belgeleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosyayı Rektörlüğümüz Personel Dairesi Başkanlığına;

3-Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; başvurdukları Anabilim Dallarını ve sınava girmek istedikleri yabancı dili belirten dilekçeleri, (KPDS'den 70 ve ÜDS'den 65 puan üzeri alanlar yabancı dil sınavından muafdır.) özgeçmişleri, nüfus cüzdanı sureti, iki adet fotoğraf, doktora diplomalarının tasdikli örneği, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 5 (beş) takım dosyayı, başvurdukları Fakülte Dekanlığına:
Teslim edeceklerdir.

Bu konuda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır. Tüm başvuru sahiplerinin dilekçelerinde bildikleri ve sınava girecekleri yabancı dil ile yazışma adreslerini belirtmeleri gerekmekte ve ilan edilen kadrolara başvuran adaylar görev alacakları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadırlar. İlan ve kadroya atanma şartlarına uygun olmadığı sonradan anlaşılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.

Diğer personel Kanunlarına tabi olarak çalışmakta olanların 2547 Sayılı Kanuna tabi kadrolara naklen geçişlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından naklen atama izni alındıktan sonra atama yapılabilecektir.

DUYURULUR.

BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI ÜNVANI DERECE ADEDİ AÇIKLAMALAR
Eğitim Fakültesi İlköğretim Okulöncesi Eğitimi Yrd.Doç. 4 1 Okul Öncesi Öğretmenliği, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Eğitimde Psikolojik Hizmetler, Özel Eğitim Alanında Doktora yapmış olmak

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Profesör 1 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışma ya da Psikoloji Bölümünde Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Doçent 2 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ya da Psikoloji Bölümünde Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Yrd.Doç. 4 1 Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ya da Psikoloji Bölümünde Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Doçent 2 1 Ölçme-Değerlendirme Alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Yrd.Doç. 5 1 Ölçme-Değerlendirme Alanında Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Mat.Alan.Eğt. Matematik Eğitimi Yrd.Doç. 5 1 Matematik veya Matematik Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Mat.Alan.Eğt. Kimya Eğitimi Yrd.Doç. 5 1 Kimya ve Kimya Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi Ortaöğretim Fen ve Mat.Alan.Eğt. Fizik Eğitimi Yrd.Doç. 5 1 Yoğun Madde Fiziği Doktorası yapmış olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Hekimlikte Acil Vakalar Yrd.Doç. 3 1 Acil Tıp Uzmanı olmak.

Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Tarım Makinaları Profesör 1 1 Toprak İşleme Makinaları Bilgisayar Destekli Tasarım ve Ekim Makinaları konusunda araştırmaları olmak