İnönü Üniversitesi Akademik Personel İlanı 2

İlan Giriş : 26 Aralık 2007 12:59, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İnönü Üniversitesi Akademik Personel İlanı 2

Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2547 sayılı Kanun ve ilgili yönetmelik esaslan ile Devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim elemanı alınacaktır.

MÜRACAATLARDA ARANACAK ŞARTLAR:
PROFESÖRLER:

1- Profesör kadrolan daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalanna, doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve ya adet fotoğraf teslim edeceklerdir.
2- 2547 sayılı Kanunda belirtilen koşullan sağlayamayan adaylann başvurulan değerlendirmeye alınmayacaktır. Adaylar dilekçelerinde yayınlarından birini Başlıca Araştırma Eseri olarak göstereceklerdir.

DOÇENTLER:
1- Doçent kadrolan daimi statüde olup, adaylar dilekçe ve ekindeki bütün dosyalanna, doçentlik belgelerini, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış diğer öğrenim belgelerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdam fotokopilerini ve bilimsel çalışma ve yay adet fotoğraf teslim edeceklerdir.
2- 2547 sayılı Kanunda belirtilen koşullan sağlayamayan adaylann başvurulan değerlendirmeye alınmayacaktır.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ:
1- Başvuruda bulunacak adaylann 2547 sayılı Kanun'un 31. maddesinde belirtilen şartlan taşımalan gerekmektedir. Adaylar dilekçe, özgeçmiş, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim belgesi, not transkripti, nüfus cüzdan sureti, 2 adet foto
2. Adaylann en az lisans mezunu olmalan gerekir. Başvuru için ALES 70/100 puan almış ya da halen üniversitelerde lisansüstü eğitime devam edenler için Lisansüstü Eğitim Sınavından (LES) en az 50 puan almış olmak ve en az iki yıllık deneyimli

UZMAN:
1- Başvuruda bulunacak adaylann 2547 sayılı Kanun'un 33/e. maddesinde belirtilen şartlan taşımalan gerekmektedir. Adaylar dilekçe, özgeçmiş, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim belgesi, not transkripti, nüfus cüzdan sureti, 2 adet
2. Adaylann en az lisans mezunu olmalan gerekir. Başvuru için Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavından ya da ÜDS'den en az 50 (elli), ALES'den 70/100 puan almış ya da halen
edenler için Lisansüstü Eğitim Sınavından (LES) en az 50 puan almış olmak gereklidir.
NOT:
1- Öğrenim belgesini yurtdışından almış olanların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.
2- Adaylar sadece bir Anabilim Dalma müracaat edebilirler.
İlan şartlanmızı taşıyan adaylann ilanımızın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde; Profesör, Doçent ve Uzman kadrosuna başvuracak adaylann Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı'na, Öğretim Görevlisi kadrosuna başvur; başvurmalan gerekmektedir.