Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı 2

İlan Giriş : 26 Aralık 2007 12:28, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Personel İlanı 2

SAMSUN ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun ve öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim Elemanı alınacaktır. Adayları 657 sayılı Kanunun 48.maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartlan taşımaları gerekmektedir.

1-Profesör adaylarının; öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin I7.maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişini, yayın listesini, tebliğleri ile" bunlara yapılan atıfları, yönettiği doktora çalışmalarını, Üniversiteye katkılarını kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,

2-Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyave doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekir.

3-Yardımcı Doçent adayları; yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarmı kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ve varsa yabancı dil belgeleri ile başvurmalan gerekmektedir.AdayIann ÜDS'den 65 puan ve üstünde puan alanlar veya eşdeğerliligi kabul edilen sınavlardan eşdeğeri puan aldığını gösterir belgeyi ibraz etmeferi halinde birimlerce yapılacak yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ : Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmalan gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ: Profesör ve Doçent adaylarının ilanın Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gün içerisinde, diğer adayların ise Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınav tarihlerini ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir.