Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 19 Aralık 2007 14:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Mustafa Kemal Üniversitesi Akademik Personel İlanı

MUSTAFA KEMAL ÜNÎVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemizin çeşitli birimlerinde istihdam edilmek özere 2547 sayılı Kanun ve ilgili mevzuat uyarınca öğretim Elemanı alınacaktır.

Başvuracak adayların 657 Sayılı Kanunun 48. maddesindeki şartları, 2547 Sayılı Kanım'un ilgili maddelerindeki atama koşullan ile 28.01,İ982 tarih ve 17588 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama YönetmeljğTnde belirtilen koşulları taşımalan gerekmektedir.

Profesör kadrolarına başvuracak adaylar, 6 (ata) takım halinde özgeçmişlerini, Doçentlik Başarı Belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlannı kapayan bir dosyayı dilekçelerine ekleyerek teslim edeceklerdir.

Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar; başvuracakları anabîlim daimi belirten dilekçelerine Özgeçmişlerini, yayın listeleri ile yayınlarının birer örneğini (4 takım)» onaylı lisans, yüksek lisans ve doktora veya uzmanlık belgelerim, nüfus cüzdan fotokopilerini ve iki adet fotoğraflarım ekleyerek teslim edeceklerdir. Yabancı Dil Sınavına girecek adaylar içîn sınav tarihi daha sonra ilan edilecektir,

Yasaî şartları taşıyan adayların» ilanı» yayımı tarihten itibaren 15 gön içinde Profesör kadroları için MKÜ Rektörlağü'ne Yardımcı Doçent kadrolan için ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir. Suresi içinde yapılmayan başvurularla, eksik belgeli veya postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
DUYVRVLIîR

Reyhanlı MYO----Yrd. Doç.---3/1---- Kamu hukuku alanında doktora yapmış olmak

Reyhanlı MYO----Yrd. Doç.---3/1---- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri vceya İşletme alanında doktora yapmış olmak