TEMSAN A.Ş. özürlü işçi alım ilanı (1 kişi)

İlan Giriş : 17 Aralık 2007 11:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
TEMSAN A.Ş. özürlü işçi alım ilanı (1 kişi)

Türkiye İş Kurumu Diyarbakır İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Özürlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Diyarbakır İl Müdürlüğü TEMSAN A.Ş. Özürlü Büro Memuru 1 Lise ve Dengi Okul mezunu olmak Bilgisayar sertifikasına sahip olmak. Kamu veya özel sektörde 1 yıl çalışmış olduğunu belgelemek. İşin niteliği gereği zihinsel, ruhsal, konuşma, iki el ve iki ayak özürlü olmamak

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine;

Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma, ve özürlü Sağlık Kurulu Raporu asıllarıyla beraber kayıt oldukları veya olacakları Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son Müracaat Tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) katılan Lise ve Dengi okul mezunları için KPSSP94 Puanına göre sınava girmiş olan adaylar başvurabilir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumları talep şartlarına uyanlardan talebin iki katını geçmeyecek sayıda ve kuruma kayıt tarih sırasına göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgiler ile iki liste halinde talepte bulunan işyerine gönderilecektir.

Sözlü Sınav/Mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.