Avcılar, Belek ve Aksaray Belediyeleri özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 17 Aralık 2007 10:00, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Avcılar, Belek ve Aksaray Belediyeleri özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu İstanbul Bahçelievler Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
İstanbul Bahçelievler Şube Müdürlüğü Avcılar Belediye Başkanlığı Eski Hükümlü Beden İşçisi (temizlik) 1 Okur yazar İlköğretim Noter huzurunda kura ile tespit edilecektir

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan Eski Hükümlü adayların ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, Eski Hükümlü belgeleriyle Nüfus Cüzdanı, diploma herhangi bir kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakat, kura yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir. İstenen belgeler İşkur personeli tarafından görülecektir.

Noter huzurunda (Seçme) çekiliş : 10.1.2008 saat: 10:00 da

Yer: Avcılar Belediye Başkanlığın'da yapılacaktır.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete'de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine şahsen başvurması gerekmektedir.


Türkiye İş Kurumu Aksaray İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi Özürlü İşçiler alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Aksaray İl Müdürlüğü Aksaray Belediye Başkanlığı Özürlü Süt ve Ürünleri Teknikeri 1 Meslek Yüksek Okulu Süt ve Ürünleri Bölümü Mezunu Olmak  
Aksaray İl Müdürlüğü Aksaray Belediye Başkanlığı Özürlü Diğer Elektrik Tesisatçısı 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak  

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde diploma, 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile (KPSS P93 ? KPSS P94 Puanına göre) Özürlü Raporu ile birlikte kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine Şahsen başvuruları gerekmektedir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler (Öncelikliler) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerini Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adayların kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgileri işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.


Türkiye İş Kurumu Antalya İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Kur?aya Tabi Daimi Eski Hükümlü ve Özürlü İşçi alınacaktır

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

TALEBİ ALAN İL KUMU KURULUŞUNUN ADI MESLEK ADI İŞGÜCÜ SAYISI ÖZÜRLÜ/ESKİ HÜKÜMLÜ DURUMU EĞİTİM DURUMU ARANILAN DİĞER NİTELİKLER
ANTALYA BELEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÜREŞÇİ 1 ESKİ HÜKÜMLÜ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK GÜREŞ ÜZERİNE SPORCU LİSANSI BULUNMASI
ANTALYA BELEK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FOTOĞRAFÇI-KAMERAMAN 1 ÖZÜRLÜ İLKÖĞRETİM MEZUNU OLMAK -

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine;

- Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus cüzdanı, diploma, Özürlüler için Özürlü Raporu, Eski Hükümlüler için Eski Hükümlü Belgesi ile birlikte Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

- Kur?anın hangi gün, saat ve adreste çekileceği işveren tarafından ayrıca başvuranlara duyurulacaktır.