Sakarya ili Güneşler belesiyesi zabıta memuru alım ilanı

İlan Giriş : 15 Aralık 2007 13:03, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya ili Güneşler belesiyesi zabıta memuru alım ilanı

GÜNEŞLER BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIMI İLANI

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.nei maddesinin A fıkrasında belirtilen şartlara ve 1 l Nisan 2007 gün ve 26490 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13 ncü maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma .şartlarına göre Belediyemizde boş bulunan 1 adet Zabıta kadrosuna sözlü sınav ile alım yapılacaktır.

BOŞ KADROLAR

SINIFI/ UNVANI/ DERECESİ /ADEDİ /İNSİYETİ /EĞİTİM DURUMU

G.I.H.-- Zabıta Memuru-- 1---Erkek--Fakülte Mezunu

BAŞVURU ŞARTLARI
i - Türk vatandaşı olmak
2- Askerlik hizmetini yapmış olmak
3- Sınavın yapıldığı tarih itibarı ile 25 yaşını doldurmamış olmak
4- KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) 2004- 2006 sınavlarına girmiş 70 ve özeri puan almış olmak
5- Kamu haklarından mahrum bulunmamak (Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı suç île hüküm giymiş bulunmamak)
6- Siyasi ve medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak
7- Fakülte mezunu olmak
8- Kalıcı ve bulaşıcı hastalığı olmamak. Zabıta görevini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bîr özrü bulunmamak
9- Tartılma ve ölçümde; aç karnına, soyumık ve çıplak ayakla olmak kaydı ile en az 1:67 m boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+ -> 10 kg'dan fazla fark olmamak.(Boy ve kg tespitleri Belediyemizce yapılacaktır.)
10-A2, B,C sınıfı sürücü belgelerinden birine sahip olmak.
Belediyemize başvuran adaylar KPSS başarı puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puanlı adaydan başlanarak alınacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sözlü sınava çağırılacak olup, sınava çağırılacak adayların listesi 31 Aralık 2007 tarihinde Belediyemiz İnternet sitesinde ( www,guiîçsj.ı.rbelli) ve Belediye hizmet binası ilan panosunda ilan edilecektir.
Sınava çağırılacak adaylar için sınav giriş belgesi düzenlenecek olup, sınav giriş belgeleri 07-11 Ocak 2008 tarihleri arasında Yazı işleri Müdürlüğünden alınacaktır.

BAŞVURU YERİ VE SEKLİ
Başvurular, 24 Aralık 2007 Pazartesi günü başlayıp, 28 Aralık 2007 Cuma günü mesai bitiminde sona erecektir. (Başvurular hafta sonu alınmayacaktır.) Başvurular Güneşler Belediye Başkanlığındaki Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak, posta yolu ve Internet ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. .

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER
Güreşler Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğünden alınacak iş talep formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulacak ve forma aşağıdaki belgeler eklenecektir.
1 - KPSS Sınav Sonuç Belgesi aslı veya ÜSYM'ce onaylı sureti.
2- Nüfus Cüzdan Fotokopisi
3- öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya noter tasdikli sureti
4- Son bir ay içerisinde çekilmiş 3 adet fotoğraf 5: Sabıka kaydı olmadığına dair beyanı
6- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyanı

SINAV YERİ VE SAATİ
Sınav yeri Güneşler Belediye Başkanlığı hizmet binası meclis salonunda 18.01.2008 Cuma günü saat 10.00'da sözlü sınav yapılacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI
a-) Genel Kültür,
b-) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, c-) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi d-) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu e-) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuat

DEĞERLENDİRME
Sözlü sınav mülakat şeklinde yapılır.Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinde en az 70 puan almak gerekir. Başarı notu, sözlü sınavda alınan not ile KPSS notunun ortalamasıdır.

SINAV SONUÇLARI
Sınav sonuçları Belediyemizin internet sitesinde (vvvvvv.guiK-sler.bel.tı) ve ilan panosunda duyurulacak ve kazanan adaylara yazılı olarak tebliğ edilecektir. Bu tebligatta sınavı kazanmış olanların atanması için tanına süre belirtilecektir.
Ayrıca sınav ilanında belirtilen kadro sayısının yarısı kadar yedek başarı listesi ilan edilecektir. Sınavı kazanan adaylardan süresi içinde Belediye Başkanlığımıza başvurmayanlar yerine birinci yedekten başlayarak yedek başarı listesindeki sıraya göre adavlar çağrılacaktır.