Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 15 Aralık 2007 11:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Akademik Personel İlanı

T.C. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun hükümlerine göre çalıştırılmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesindeki şartlar ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun ilgili maddeleri ve 28.01.1982 tarih ve 17588 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren "öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği" hükümlerine göre öğretim elemanları alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 gündür. Profesör, doçent, Meslek Yüksekokulundaki yardımcı doçent kadrosu ile öğretim görevlisi ve okutman kadrolarına başvurular Personel Daire Başkanlığına; diğer yardımcı doçent kadrolarına başvurular ilgili fakültelere şahsen yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.

Profesör ve doçent kadrolarına daimi statüde atama yapılacaktır.

öğretim görevlisi ve okutman kadrolarına başvuruda bulunacak oları erkek adayların askerlik hizmetini yerine getirmiş olması gerekmektedir.

Adaylardan istenilen belgeler ;
1- Bölüm, Anabilim Dalını belirten başvuru dilekçesi ekinde bir adet fotoğraf, Lisans diploması fotokopisi, özgeçmiş, nüfus cüzdanı sureti, askerlik durum belgesi ve yeni tarihli sabıka kaydı, bilimsel çalışma ve yayın listesi. Profesör kadrosuna başvuracaklar, doçentlik belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 6 takım, Doçent kadrosuna başvuracaklar, doçentlik belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım, Yardımcı doçent kadrosuna başvuracaklar, doktora diploması veya tıpta uzmanlık belgesi ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını 4 takım olarak sunacaklardır.
2- Yardımcı doçentlik dil sınavının yapılacağı tarih ile Öğretim Görevlisi ve Okutmanlık Sınavının yapılacağı tarih wvyw.ksu.edu.tr. adresinden öğrenilebilir. {Yardımcı doçent kadrosuna başvurularda KPDS veya ÜDS'den 65 puan almış bulunanlar dil sınavından muaf tutulacaktır)

* Başvuran adayların yabancı dil sınavı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın belirlemiş olduğu dillerden birisinden yapılacak olup, sınav yeri ve tarihi *VMnv. ksu. edu,tr. adresinden öğrenilebilir.