Düzce Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 13 Aralık 2007 11:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Düzce Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Düzce Üniversitesi Rektörlüğünden :

AKADEMİK PERSONEL İLANI

Üniversitemiz birimlerine 2547 sayılı Kanun ve ?Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği? ile ?Bazı Akademik Kadrolara Öğretim Elemanı Dışındaki Kadrolardan Naklen Yapılacak Atamalarda Yada Açıktan Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik?in ilgili maddelerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

- Başvuru süresi ilanın Resmi Gazetede yayım tarihinden itibaren 15 (onbeş) gündür, başvurular şahsen ilgili birimlere yapılacaktır. Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

- Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavı 28 Aralık Cuma günü saat 13.00?de, Meslek Yüksekokullarına başvuran Öğretim Görevlilerinin yabancı dil sınavı aynı gün saat 10.00?da,Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Konuralp yerleşkesinde yapılacaktır. Bilim Sınavları da 31 Aralık Pazartesi günü saat 10.00?da başvuruda bulundukları birimlerde yapılacaktır. Bu konularda ayrıca bir duyuru yapılmayacaktır.

BİRİMİ ANABİLİM DALI ÜNVANI DE. Ad. NİTELİĞİ
TIP FAKÜLTESİ          
  Anatomi Yrd.Doç 3 1  
  Çocuk Cerrahisi Yrd.Doç 3 1  
TEK. EĞİ. FAKÜl . Yapı Eğitimi Yrd.Doç 5 1  
  Yapı Tasarımı Arş.Gör . 7 1  
  Mobilya Eğitimi Arş.Gör . 7 1  
ORMAN FAK . Orman Amenejmanı Yrd.Doç 4 1  
  Orman End . Mak . İşletm . Yrd.Doç 4 1  
  Or . Biy .ve Odun Ko . Tekn Arş.Gör 7 1  
AKÇAKOCA TU. İŞ. ve OTEL.Y .O. Turizm İşletmeciliği Yrd.Doç. 5 1 Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik mezunu olup, alanında doktora yapmak. Naklen atama yapılacaktır.
SAĞLIK YÜK. OK. Hemşirelik Yrd:Doç. 4 1  
DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU   Öğr .Gör . 5 1 Teknik Eğitim Fak.Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme veya Müh. Fak. Elektronik ve Haberleşme Müh. Bölümü mezunu .
DÜZCE MESLEK YÜKSEKOKULU   Öğr .Gör . 5 1 Yeni açılacak olan Meslek Yüksekokullarında istihdam edilmek üzere; Mimarlık Fak. veya Teknik Eğitim Fak. Yapı/ Yapı Ressamlığı Öğretmenliği Bölümü Mezunu Yük. Lisans veya 2 yıl süre ile mimari proje tasarımında çalışmak.
AKÇAKOCA MESLEK YÜKSEKOKULU   Öğr . Gör. 5 1 Kaynaşlı Meslek Yüksekokulunda istihdam edilmek üzere; Müh. Fak. Jeodezi ve Fotogrametri Bölümü veya Teknik Eğitim Fak.Yapı /Yapı Ressamlığı Öğretmenliği Bölümü Mezunu Yüksek Lisans veya en az 2 yıl süre ile çalışmış olmak.
REKTÖRLÜK Türk Dili Okutman 7 1 Türkçe Öğretmenliği, Türk Dili* veya Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümü mezunu olmak
  Yabancı Diller Okutman 7 1 İngiliz Dili* ve Edebiyatı, İngilizce Öğretmenliği, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunu olmak
  Yabancı Diller Uzman 5 1 İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Dil Bilimi, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Mütercim Tercümanı. (İngilizce) veya Uluslararası İlişkiler Bölümü Mezunu, enaz KPDS, UDS-80 puan
  - Uzman 5 1 Bilgisayar, Elektronik , Elektrik ?Elektronik Müh. veya Teknik Eğ.Fak.Bilgisayar Eğitimi mezunu
  - Uzman 5 1 Spor etkinliklerini yürütmek üzere Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu.

* Öğretmenlik formasyonuna sahip olmak.

- İlan edilen kadrolara ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır.