Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alım ilanı

İlan Giriş : 13 Aralık 2007 11:17, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen iş yerine daimi işçi alınacaktır. Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların Türkiye İş Kurumu İl yada Şube Müdürlüklerine 2004 KPSS veya 2006 KPSS Sınav Sonuç Belgelerinden herhangi biri ve aranan şartlardaki diğer belgeler ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı Açık İş Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd . Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd . Kılavuz Kaptan 1 4 Yıllık Denizcilik Yüksek Okulu veya Denizcilik Fakültelerinden mezun olmak. Aranan diğer şartlar aşağıda belirtilmiştir.
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd . Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd . Elektrik Mühendisi 3 Mühendislik Fakültelerinin Elektrik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden mezun Olmak. 18 yaşını doldurmuş olmak. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Mezunlarının E.M.O. Tarafından verilen ?Yüksek Gerilim Yetki Sertifikasına? Sahip Olması Gerekmektedir. İngilizce Bilmek Tercih Sebebi Olacaktır.

YUKARIDA BELİRTİLEN TALEPLERE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE :

- 2004 veya 2006 KPSS P3, puanlarının 60 ve üzerinde olanlar ile Yüksek Lisans Eğitimlilerde başvuruda bulunabilirler.

- Kılavuz Kaptan mesleğindeki talep için aranan diğer şartlar:

- 18 yaşını doldurmuş olmak. Kılavuz Kaptan Yeterlik Belgesine sahip olmak veya 28/11/2006 tarih ve 26360 sayılı Resmi Gazete?de yayımlanan ?Kılavuz Kaptanların Yeterlikleri, Eğitimleri, Belgelendirilmeleri ve Çalışma Usulleri Hakkında Yönetmeliğin?, ?Kılavuz Kaptan Yeterlik Belgesi Alma Koşulları? başlıklı 6. maddedeki koşulları taşıyor olmak.

- Elektrik Mühendisleri yeraltında çalıştırılacaktır.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Nihai Liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar kuruma kayıt tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşlerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.