Trakya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 12 Aralık 2007 18:23, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Trakya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz birimlerine, 2547 Sayılı Kanun'un ilgili maddeleri uyannca öğretim elemanı alınacaktır. 657 Sayılı Devlet Memurian 48.maddesindeki genel ve ilanda belirtilen diğer koşullan taşıyan doçent adaylan ile okutmanlann ilanın yayımından itibaren 15 gün içinde Rektörlük Persood Daire Başkanlığına diğerlerinin ilgili Müdürlüğe şahsen başvurmalan gerekmektedir.

Doçent kadrolan devamlı statüde olup, 2547 Sayılı Kanunda belirtilen niteliklere sahip adayların, "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeüği''ne göre başvuracakları anabilim dalım belirten dilekçelerine ekleyecekleri iki adet fotoğraf, Doçentlik Basan Belgesi, nüfus cüzdan sureti, özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlannı kapsayan dosyalarını 4 nüsha halinde vereceklerdir.

Öğretim Görevlisi ve okutman kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde başvuracaklan programı belirterek ekinde; özgeçmiş, askerlik belgesi, nüfus cüzdan örneği, onaylı mezuniyet belgesi ve 2 adet fotoğraf ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalarım kapsayan dosyayı vereceklerdir.

Öğretim Görevlisi ve okutman kadrolanna başvurularda doktora derecesine sahip olanlar ile akademik kadrolarda görev yapanlar Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Smavı'ndan (ALES) muaftır. Diğer adaylann başvuruda bulunacaklan kadronun alanmdaki puan türünden elde ettikleri basan puanı esas alınacaktır.

Öğretim Görevlisi kadrolan için aranan 2 yıllık tecrübe lisans eğitiminin bitiminden itibaren geçerli olup, belgelendirilmesi gerekmektedir.

Yabancı ülkelerden alman diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gereklidir.