Alaplı Belediye Başkanlığı özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 10 Aralık 2007 09:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Alaplı Belediye Başkanlığı özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kdz Ereğli Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde Özürlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan Birim Kamu Kuruluşun Adı Statü Meslek Adı İşgücü sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Kdz Ereğli Şube Müdürlüğü Alaplı Belediye Başkanlığı Özürlü Büro Memuru 3 Lise ve Dengi okul mezunu olmak -TC . Vatandaşı olmak. ?18 yaşını doldurmuş olmak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma, KPSS sonuç belgesi ve Özürlü Sağlık Kurulu Raporu asıllarıyla beraber; Merkezi sınav uygulanmayacak öncelikliler (özelleştirme, terör mağduru v.b) nedenlerle öncelikli olanlar) öncelik durumlarına ilişkin belgelerle ve istenilen diğer evraklıkların asılları ile birlikte herhangi bir İşkur İl /Şube Müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

2004 ve 2006 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılan Lise ve Dengi Okul mezunları için KPSSP94 Puanına göre sınava girmiş olan adaylar başvurabilirler.

Sıralama :

- Merkezi Sınav uygulanmayacak kişilerden (öncelikli) durumları talep şartlarına uyanlar Kurumumuza kayıt tarihine göre, KPSS?ye katılanlar ise, açık iş sayısının 2 katını geçmeyecek sayıda olmak üzere Puan durumuna göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte iki ayrı liste halinde işçi isteğinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna gönderilecektir.

- Mülakat/sözlü tarihi ve yeri kamu kuruluşu tarafından adaylara bildirilecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.