Van İl Özel İdaresi eski hükümlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 07 Aralık 2007 10:38, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Van İl Özel İdaresi eski hükümlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Van İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen İşyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan Kamu Kuruluşun Adı Durumu Meslek Adı İş Gücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Van İl Müdürlüğü Van İl Özel İdaresi Eski Hükümlü Şoför 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu C Sınıfı Ehliyetine Sahip olmak

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan Eski Hükümlü adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde, Eski Hükümlü belgeleriyle Nüfus Cüzdanı, Diploma, KPSS-2004 veya KPSS-2006 sınav sonuç belgesinin aslıyla birlikte KPSS P94 Puanına göre herhangi bir kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Merkez sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puanı alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, sıralamaya giren kişilere sözlü sınav/mülakat yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurumu ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- İşe başlatılacak müracaatçılar Van da istihdam edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişiler Öncelikliler durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgelerini Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adayların kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgileri işçi isteğinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına bildirilecektir.