Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 01 Nisan 2019 09:25, Son Güncelleme : 01 Nisan 2019 09:27
Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Yalova Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu Kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümlerine göre Doktor Öğretim üyesi alınacaktır.

Adaylar; Başvuru formuna yüksek lisans, doktora/sanatta yeterlilik ve varsa Yabancı Dil belgelerini, bilimsel yayınlarını, kongre-konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları ve eğitim- öğretim faaliyetlerini, özgeçmişlerini, nüfus cüzdanı sureti ve 1 adet fotoğrafı kapsayan dört nüsha dosyayı kadro ilanının verildiği ilgili birime teslim etmeleri gerekmektedir.

BİRİMİ

BÖLÜMÜ

ANABİLİM

DALI

ÜNVANI

DERECESİ

ADEDİ

ARANAN

NİTELİKLER

Mühendislik

Fak.

İnşaat

Müh.

İnşaat Müh.

Dr.Öğr.

Üyesi

5

1

İnşaat Mühendisliği alanında Lisans mezunu olmak ve bu alanda Yüksek Lisans ve Doktora yapmış olmak, Deneysel Yapı Mekaniği alanında çalışmaları bulunmak.

Not:

1- Müracaat süresi, ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gündür.

2- Posta ile yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

3- Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4- Adaylar, müracaatla ilgili her türlü bilgiyi Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığı'ndan sağlayabilirler.

5- Kadrolara müracaat eden adayların Yalova Üniversitesi Senatosu tarafından kararlaştırılan ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerinde" belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. Bu Kriterlere uymayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylar söz konusu kriterler ekinde yer alan formları doldurup başvuru formuyla birlikte, 2 adet Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formunu doldurarak ıslak imzalı ve resimli olarak teslim etmeleri gerekmektedir.

6- Adaylar başvuru formuna, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması formuna, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine, atama ve değerlendirme formlarına Üniversitemiz http://personel.yalova.edu.tr/Page/Icerik/ogretim-uyesi-alim-ilani adresinden ulaşabilirler.

7- Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar ile daha önce çalışıp ayrılanlar çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ve ayrıntılı Hizmet Belgesi'ni başvuru belgesine ekleyeceklerdir.

8- Tüm adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir. 3107/1-1