Sakarya Pamukova Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 04 Aralık 2007 15:53, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sakarya Pamukova Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı
İLAN

SAKARYA İLİ PAMUKOVA İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE ZABITA MEMURU ALIM İLANI

5393 sayılı Belediye Kanununun 51. maddesine dayanılarak İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanarak 11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye Zabıta Yönetmeliğinin Atama Şartları başlıklı 13. 14. ve 15. maddelerinin gerektirdiği hükümlere uygun olarak Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'na girmiş olanlardan, Belediyemizde boş bulunan Aşağıda Unvan, Derece, Sınıfı ve Sayıları belirtilen Zabıta Memuru kadrolarına sözlü sınavla personel alınacaktır.

BOŞ KADROLAR

Sıra No Alınacak Kadro Ünvanı Adedi Sınıfı Derecesi Cinsiyeti KPSS TÜRÜ KPSS PUANI Öğrenim Durumu

1 Zabıta Memuru 2 GİH 7 Erkek KPSSP3 60 4 yıllık Fakülte Mezunu (Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Siyasal Bilimler, İşletme, İktisat, Sosyoloji,Spor Akademi bölümlerinden mezun olmak tercih sebebi)

2 Zabıta Memuru 2 GİH 11 Erkek KPSSP3 60 4 yıllık Fakülte Mezunu (Kamu Yönetimi, Halkla İlişkiler, Siyasal Bilimler, İşletme, İktisat, Sosyoloji, Spor Akademi bölümlerinden mezun olmak tercih sebebi)

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak.

b) Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak.
c) İlandaki mezuniyette olmak.

d) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile en az 1,67 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespiti 2. Nolu Sağlık ocağınca yapılacaktır).

e) Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.

f) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2004 yılı ve sonrası Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve 100 tam puan üzerinden en az 60 puan almış olmak.

SINAVA BAŞVURU:

Başvurular, Pamukova Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'ne (Elperek Mahallesi Ankara ca.No:94 Pamuova/sakarya adresine) şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular 17 Aralık 2007 tarihinde başlayıp 28 Aralık 2007 Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

SINAV YERİ VE SAATİ:

14 Ocak 2008 Pazartesi günü Pamukova Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda (Elperek Mahallesi Ankara ca.No:94 Pamuova/sakarya adresinde) ; Saat : 10:30' da sözlü sınav yapılacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

1- KPSS Sınav Sonuç Belgesi

2- T.C.kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı sureti

3- Son altı ay içerisinde çekilen 2 adet vesikalık fotoğraf

4- Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesi aslı veya tasdikli sureti

5- Sabıka kaydının olmadığına dair belge

6- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair belge

7- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair belge

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

KPSS Başarı puanına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere boş kadro sayısının üç katı kadar aday sınava çağırılacak olup, sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığımız (www.pamukova.bel.tr ) internet sitesinde yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri 02 Ocak 2008 tarihinde Pamukova Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nden alınacaktır. Sözlü sınav öncesinde adaylar Kurumumuzun bulunduğu ilçede bulun 2 nolu Sağlık ocağına başvurmak suretiyle boy ve kilo tespiti yaptıracaktır. Boy ve Kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Adaylar sınavda bu belgelerle ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesini de yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmayacak müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV KONULARI (Mülakat sınav konuları) :

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuattan oluşur.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Sınava girişe hak kazanan adaylar, 14 OCAK 2008 Pazartesi günü Pamukova Belediye Başkanlığı Pamukova Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda (Elperek Mahallesi Ankara ca.No:94 Pamuova/sakarya adresinde) ; Saat : 10:30' 'da Sözlü Sınav Komisyonu huzurunda Sözlü Sınav yapılacaktır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Başarı notu, sözlü sınav notu ile KPSS puanının ortalamasıdır.

Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediye Başkanlığı ilan panosuna asılarak ve Belediyemiz internet (www.pamukova.bel.tr) adresinden duyurulur.Ayrıca, sınav sonucu sözlü sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilir. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar ASİL ve boş kadro sayısının yarısı kadar YEDEK aday belirlenir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeler ve işlemleri Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Süresi içinde yapılmayan ve İnternet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İLANEN DUYURULUR.