Bayburt Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Bayburt Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 27 Şubat 2019 04:16, Son Güncelleme : 27 Şubat 2019 10:19
Bayburt Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. maddesi ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Üniversitemize öğretim görevlileri alınacaktır. 657 sayılı DMK'nun 48 inci maddesi uyarınca Devlet hizmetine girmede aranan şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Başvuru için gerekli belgeler ve ayrıntılı bilgi Üniversitemizin www.bayburt.edu.tr adresinde mevcuttur.

Başvurular müracaat edilecek meslek yüksekokuluna posta yoluyla veya şahsen olarak yapılacaktır. Son başvuru tarihi mesai bitiminden önce başvuru evraklarının ilgili birimde olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler nedeniyle belirtilen süre içinde yapılamayan başvurular dikkate alınmaz.

Sınavlarla ilgili sınav yeri ve saati bilgileri, sınav sonuçları ve kazanan adayların atama için başvuru evraklarıyla ilgili bilgileri başvurulan meslek yüksekokulunun internet sitesi üzerinden duyurulacak olup, adaylara tebliğ edilmiş sayılacaktır. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Sınavlar aynı saatte olacağından dolayı müracaat edecek adayların tek bir kadro ilanına müracaat etmeleri gerekmektedir. Birden fazla kadroya başvuran adayların, başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru yapacak adayların alanlarındaki ALES puan türünde en az 70 puan almaları ve ilan özel şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Yönetmeliğin 7. maddesinin 4. fıkrası gereği Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri Pr.'na yapılacak başvurularda, ilan özel şartlarını sağlayan adayların ALES puanı olması halinde, ALES puanları 70 olarak kabul edilir.

SINAV TAKVİMİ

Başvuru Başlama Tarihi : 27 Şubat 2019 Çarşamba

Son Başvuru Tarihi : 13 Mart 2019 Çarşamba

Ön Değerlendirme Tarihi: 15 Mart 2019 Cuma

Sınav Giriş Tarihi : 20 Mart 2019 Çarşamba

Sonuç Açıklama Tarihi : 22 Mart 2019 Cuma

Önemli Not: İlanın başvuru başlama tarihinden sonraki bir tarihte Resmi Gazete'de ilan edilmesi halinde, sınav takvimi ilgili gün kadar güncellenerek internet sitemizde yayınlanacaktır. İdarenin uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir