Muğla Üniversitesi Akademik Personel İlanı (1 profesör)

İlan Giriş : 22 Kasım 2007 09:37, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Muğla Üniversitesi Akademik Personel İlanı (1 profesör)

Muğla Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 Sayılı Kanunun ilgili hükümleri ile üniversitemizin 6/8/2002 gün ve 247/2 sayılı Senato Kararında belirtilen (bakınız:http://www.mu.edu.tr/t/belgeler/akademik yukseltilme. Html Akademik Yükseltilme ve Atanmalara İlişkin İlke ve Uygulama Esasları Yönergesi) esaslar doğrultusunda öğretim elemanı alınacaktır

Profesör kadrosu daimi statüde olup, adayların anabilim dallarını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri özgeçmişlerini, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinden temin edecekleri form 1-a veya 1-b ile Ek-I veya Ek-II formu (öğretim üyesi kadrosuna müracaat sırasında doldurulacak) ile birlikte bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan (Profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği) 6 (altı) nüsha dosyayı (Personel Dairesi Başkanlığı?ndan temin edecekleri gönderim kutusu içerisinde) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Not: 1) İlgili kadrolara müracaat edeceklerin belirtilen kadro derecelerine atanabilme yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

2) Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş)gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4) Bütün adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

5) Öğretim üyesi kadrolarına (Profesör) müracaatlarda;

- Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanmalara İlişkin Değerlendirme Komisyonu tarafından İlgili kadrolara müracaat eden adayların yayın dosyalarının, anılan kadroya atanmadaki ilan şartını ve Akademik Yükseltilme ve Atanmalarda Uygulanacak İlke ve Uygulama Esasları Yönergesi doğrultusunda incelenerek uygunluğu tespit edilmesi halinde müracaatlar kabul edilebilecektir.

Mühendislik Fakültesi Unvanı Drc. Adedi Açıklama
Metalurji ve Mal. Müh. Bölümü Prof.Dr. 1 1