Turhal Belediyesi 22 İşçi Alacak

Kaynak : dpb
İlan Giriş : 19 Şubat 2019 16:45, Son Güncelleme : 19 Şubat 2019 16:48
Turhal Belediyesi 22 İşçi Alacak

Turhal Belediyesi

İş Kurumu (İŞ-KUR) Üzerinden

Sürekli İşçi Alımı Duyurusu

Belediyemiz Müdürlüklerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere 4857 sayılı iş kanunu esasları kapsamı ile 09.08.2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında uygulanacak usul ve esasları hakkında yönetmelik hükümleri çerçevesinde ekteki tabloda dağılımı gösterilen, yangına ilk müdahale işçisi, yangında mal kurtarma işçisi, bilgisayar destekli proje çizim elemanı, örtüaltı sebze yetiştiriciliği işçisi (Seracı), gaz altı kaynakçısı, motorlu araçlar teknolojisi, argon kaynakçısı (Tiğ), taş ve tuğla duvarcısı, fotoğrafçılar Ve kameramanlar, cenaze levazımatcısı, Vardiya Amiri - Güvenlik Hizmetleri, bilgi İşlem destek Elemanı, doğalgaz tesisat teknisyeni, bahçe bakım elemanı işçisi, geomatik mühendisi, Radyo ve Tv Tamirciliği meslek kollarında sürekli kadrolu işçi alınacaktır.

I. G.ENELSARTLAR

1. 2527 Sayılı Türk soylu yabancıların Türkiye'de meslek ve sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, kamu, özel kuruluş veya iş yerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

2. 18 yaşını tamamlamış olmak.

3. Affa uğramış olsa bile, Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devletin sırlarına karşı ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

4. Özel kanun veya diğer mevzuatında yer alan şartları taşımak.

5. Kamusal hakları kullanmaktan yoksul bırakılmamış olmak.

6. Yapılacak güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

7. Askerli ile ilgili ilişiği olmamak. (yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak)

8. Her aday, Türkiye İş Kurumunda (İŞ-KUR) yayınlanacak listede bir iş yeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

9. Adayların Türkiye İş Kurumunda (İŞ-KUR) ilan edilen iş gücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle belirtilen bölümlerden mezun olmaları gerekmektedir.

10. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaması gerekmektedir.

11. İşe alınacak işçilerin deneme süresi 60 gün olup deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.

12. Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan adayların başvuruları ilan-sınav sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

II. BAŞVURUDA ÖZEL ŞARTLARBelediyemiz Müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere,

a. İmar İşleri Müdürlüğü talebi için lisans düzeyinde 2018 KPSSP3 puan türü üzerinden en az 60 puan almış olmak şartıyla Türkiye İş Kurumu(İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı talepler esas alınmak suretiyle açık iş ilanının 4 (Dört) katı kadar asıl aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü talebi için ön lisans Jb^yfadeki 2018 KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartıyla Turkiygj^Orumu(IŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başv sahiglerinj^omamının yer aldığı talepler esas alınmak suretiyle açık iş ilanının 4 (Dört) katı kadar asıl aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

c. Yangın ilk müdahale işçisi meslekti , orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi olan E sınıfı sürücü belgeli ilk öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

d. Yangın ilk müdahale işçisi meslekli , orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli ilk öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

e. Yangından mal kurtarma mütehassısı, orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi olan E sınıfı sürücü belgeli ortaöğretim/ön lisans mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

f. Yangından mal kurtarma mütehassısı, orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli ilkokul mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

g. Geomatik Mühendisi meslekli, Geomatik Mühendisi mezunu(4 yıllık), İ.H.A Ticari Pilot Sertifikası ( İ.H.A-0 ve İ.H.A-01 ) belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli Lisans düzeyinde 2018 KPSSP3 puan türünden en az 60 (atmış) almış olmak şartıyla bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak sureti ile açık iş ilanının 4 (dört) katı kadar aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

h. Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği (Seracı) meslekli, Seracılık Belgesi olan, iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli, B sınıfı sürücü belgeli ön lisans düzeyinde 2018 KPSSP93 puan türünden en az 60 (atmış) almış olmak şartıyla, bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak sureti ile açık iş ilanının 4 (dört) katı kadar aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

i. Taş ve Tuğla Duvarcısı meslekli, Duvarcı belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli ilk öğretim/orta okul mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

j. Taş ve Tuğla Duvarcısı meslekli, Duvarcı belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli ilk okul ürücü mezunu bir işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinim yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

k. Gaz Altı Kaynakçısı meslekli, Gaz Altı (mig-meg) kaynağı belgesi olan D sınıfı sürücü belgeli orta öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından

gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı

kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

Cenaze Levazımatçısı meslekli, cenaze hizmetleri belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli

orta öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

m. Radyo ve Tv Tamirciliği meslekli, Radyo ve Tv Tamirciliği Kalfalık Belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli ilk öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

n. Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) meslekli, Park Bahçe ve Koruların Bakımı Bahçecilik Belgesi ve Seracılık Belgesi, iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli, B sınıfı sürücü belgeli ilk okul mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

o. Bahçe Bakım Elemanı(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) meslekli, Park Bahçe ve Koruların Bakımı Bahçecilik Belgesi, iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli olan B sınıfı sürücü belgeli ilk okul mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

p. Doğalgaz Tesisat Teknisyeni meslekli, Gaz ve Tesisat Teknolojisi Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgesi olan B sınıfı sürücü belgeli Orta Öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

Motorlu Araçlar Teknolojisi meslekli, İş makineleri kalfalık Belgesi olan E sınıfı sürücü belgeli orta öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından

gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter

huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı

Fotoğrafçılar Ve Kameramanlar, kameraman meslek Belgesi, Meslek tecrübesini SGK hizmet dökümü ile ispatlamak, iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli, Adobe Premiere Pro, Edius ve After Effects programları kullandığını belgeleyebilme B sınıfı sürücü belgeli

orta öğretim/Lisans mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler

esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter

huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı

kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır

s. Fotoğrafçılar Ve Kameramanlar, kameraman meslek Belgesi,Meslek tecrübesini ispatlamak, iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli, Adobe Premiere Pro, Edius ve After Effects programları kullandığını belgeleyebilme, B sınıfı sürücü belgeli orta öğretim/Lisans mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

t. Yangın ilk Müdahale İşçisi meslekli, Orman ve Kırsal Alanlarda Yangına Müdahale, İlk Yardım Müdahale belgeli ve İtfaiyeci tecrübesini SGK hizmet dökümü ile ispatlamak, mesleği ile ilgili iş sağlığı güvenliği belgesi almış olmak olan D sınıfı sürücü belgeli orta öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

u. Vardiya Amiri - Güvenlik Hizmetleri meslekli, Geçerli Vizeli Özel Güvenlik Belgesi sahibi olmak, meslek tecrübesini SGK hizmet dökümü ve kurum belgesi ile ispatlamak(9 yıl en az), makam yakın korumalığı yapmış (belgelendirmek) (en az l(bir) yıl), iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli, B sınıfı sürücü belgeli orta öğretim/ön lisans mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

v. Bilgisayar Destekli Proje Çizim Elemanı Meslekli, Bilgisayar Destekli Proje Çizim Belgesi olan D sınıfı sürücü belgeli orta öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

w. Argon Kaynakçısı (Tığ Kaynakçısı) Meslekli, Tig Kaynakçısı Belgesi olan E sınıfı sürücü belgeli orta öğretim mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı

kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

Bilgi İşlem Destek Elemanı meslekli, Bilgisayar İşlet işçi sağlığı belgeli, tecrübesini SGK hizmet dökü mesleğinde deneyim belgeli (5 yıl) B sınıfı sürj; İ4>el

mezunu bir (1) işçi için Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4(Dört) katı ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen 4 (Dört) katı kadar asıl aday sözlü sınavına tabi tutulacaktır.

2. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

3. Adayların görevlerini devamlı yapmasına engel sağlık probleminin bulunmaması gereklidir.

4. Adaylar başvurunun son günü itibarıyla meslek kadrolarına uygun olarak talep edilen eğitim durumu ve özel şartlara hazır olması gerekmektedir.

5. Adaylar Tokat/Turhal İlçesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

6. Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uygun başvuru sahiplerinin belediyemiz www.turhal.bel.tr internet sitesinde yayınlanarak, aranan özellikleri taşıdıklarına dair belgeleri ve bilgileri elden, kargo ile veya posta ile 11.03.2019 tarihi mesai bitimine kadar istenilecektir. Şartları yerine getirilmiş olanlar Noter kurasına tabi olacaktır.

III. BAŞVURUŞEKLİ YERİ VE ZAMANI

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) internet sitesinden 25.02.2019 - 01.03.2019 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

IV. KURA İŞLEMLERİ

1. Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların kura çekim yerleri ve tarihleri daha sonra Belediyemiz internet sitesine yayımlanacaktır. Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından belge ve bilgileri gerçeğe uygun olanlar, arasından kura ile açık iş sayısının 4(dört) katı asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Belediyemizin www.turhal.bel.tr internet sitesinde ilan edilecektir.

2. Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava alınacaktır. Sözlü sınav yeri ve tarihleri Belediyemiz www.turhal.bel.tr internet sitesinde ilan edilecek olup, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır. Sınav kurulunca başarı puanı en uygun yüksek adaydan başlamak suretiyle, açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Sınavda başarılı olup da işe başlamayanlar ile deneme süresinde işten ayrılanların yerine,yedek listesinin ilk sırasında ki kişiden başlamak suretiyle atama yapılacaktır.

V. SÖZLÜ SINAV İÇİN BELGE TESLİM İŞLEMİ

Sözlü sınav için nihai listede yer alan adayların; hangi belgeleri teslim edeceği, belge teslim yeri, tarihleri ve diğer bilgilendirme işlemleri Belediyemizin www.turhal.bel.tr internet sitesinde daha sonra ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacaktır. Başvuru yapan adayların başvuru süreci belirtilen internet sitesinden takip etmeleri önem arz etmektedir.

VI. SÖZLÜ SINAV İŞLEMLERİ

1. Kura çekimi sonrası belirlenen asıl adaylar başvurmuş old«arı taşıdıklarını belgeleyen evrakları sınav komisyonu tarafmfia|hn

tarihleri Belediyemizwww.turhal.bel.tr internet sitesinde ilan edilecek olup adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

2. Adaylar, sözlü sınavda Genel Kültür (25 Puan), Genel Yetenek (25 Puan) ve Mesleki Bilgi ve Becerilerine ilişkin (50 Puan) konularda sınav kurulu Başkan ve üyelerinin ayrı ayrı vermiş oldukları puanların aritmetik ortalaması esas alınmak suretiyle sözlü sınav puanı belirlenecektir. Sözlü sınavda başarılı sayılmak için, 100 tam puan üzerinden en az 70 puan alınması gerekmektedir.

Sözlü sınavda adaylar;

Genel Kültür ve Genel Yetenek alanında adayların kapalı zarf usulü ile rastgele seçme suretiyle belirleyeceği soruya vereceği yazılı cevap,

Mesleki bilgi, beceri ve görevlerine ilişkin konularda ise yürütmekle yükümlü olacakları vazifelerdeki yetkinliklerini ölçmeye yönelik ve eğitim düzeylerine uygun olarak yapılacak değerlendirme esas alınacaktır.

3. Yapılan sözlü sınav sonucunda asıl ve yedek olarak başarılı olan adaylar; Belediyemiz (www.turhal.bel.tr) internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

VI. SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ

Adaylar tarafından sonuçlarına ilişkin olarak, sonuçların açıklanmasından itibaren 7 (yedi) iş günü içinde Sınav Kuruluna itiraz yapılabilir. Yapılan itirazlar, sınav kuruluna ulaştıktan sonra 10 (on) iş günü içinde Sınav Kurulunca karara bağlanır. Nihai karar itiraz sahibine iadeli taahhütlü posta ile bildirilir. T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçe, faksla yapılan itiraz ile süresi geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır. (Evrakını posta yoluyla teslim edecekler için postadan kaynaklanan gecikmeler dikkate alınmayacaktır.)

VIII. GÖREVE BAŞLAMA İŞLEMLERİ

Göreve başlamaya hak kazanan adaylar istenilen belgeleri daha sonra belirtilecek tarihe kadar şahsen Belediye İnsan Kaynaklan ve Eğitim Müdürlüğü'ne teslim edeceklerdir. Posta, kargo veya kurye ile yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır. Ancak fiilen askerlik görevinde bulunanlar ile hastalık

:: '

veya doğum mazereti nedeniyle belgelerini teslim etmeye gidemeyecek durumda olanlar (durumlarını belirten askerlik belgesi, doğum raporu veya hastalık raporu ibraz etmeleri kaydıyla) belgelerini yakınları aracılığıyla teslim edebileceklerdir.

Doğum, hastalık, askerlik vb. nedenlerle gelemeyecek durumda olanların; bu durumlarını belgelendirmeleri halinde kanuni mazeretlerinin sona ermesini takiben göreve başlamaları sağlanacaktır.

Ataması yapıldığı halde göreve başlamayanların, deneme süresi içinde işten ayrılanların, belirtilen süre içerisinde belge teslim etmeyenlerin/feragat edenlerin veya başvuru şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine, mezkür Yönetmelik hükümlerine istinaden yedek listeden atama yapılacaktır.

IX. GERÇEĞE AYKIRI BEYAN

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılarak atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu kişiler hakkında Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uygulanmak üzere, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulacaktır. 18.02.2019

EK: Ek-1 Tablosu

TURHAL BELEDİYESİ MESLEK KOLU KONTENJAN DAĞILIM TABLOSU (EK-1)

MESLEK KOLLARI

ÖĞRENİM

DURUMU

SINAV DURUMU

KURA TARİHİ - SAATİ

ÖZEL ŞARTLAR

TOPLAM

Yangın ilk müdahale işçisi (5410.11)

İlk Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi.fMeb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -E sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Yangın ilk müdahale işçisi (5410.11)

İlk Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi.(Meb Onaylı)-iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Yangından Mal Kurtarma Mütehassısı işçisi (5411.08)

Orta öğretim/Ön

Lisans

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi.fMeb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -E sınıfı sürücü belgeli

1 (Bk)

Yangından Mal Kurtarma Mütehassısı işçisi (5411.08)

İlk Okul

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi.fMeb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli - B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Geomatik Mühendisi işçisi (2165.08)

Lisans

Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Geomatik Mühendisi mezunu{4 yıllık) -İ.H.ATicari Pilot Sertifikası f İ.H.A-0 ve İ.H.A-01) belgeli -B sınıfı sürücü belgeli --iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -2018 KPSSP3 puan türünden en az 60 fatmış) almış olmak

1 (Bir)

Örtüaltı Sebze Yetiştiriciliği işçisi (Seracı) (6113.06)

Ön Lisans

Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Seracılık Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli -2018 KPSSP93 puan türünden en az 60 (atmış) almış olmak

1 (Bir)

Taş ve Tuğla Duvarcısı işçisi (7112.03)

İlk Öğretim ' Orta Okul

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Duvarcı Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Taş ve Tuğla Duvarcısı işçisi (7112.03)

ilk okul

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Duvarcı Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Gaz Altı Kaynakçısı meslekli işçisi (7212.02)

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Gaz Altı (mig-meg) kaynağı belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -D sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Cenaze Levazımatcısı işçisi (5163.02)

İ : .....

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Cenaze hizmetleri belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli-B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Radyo ve Tv Tamirciliği işçisi (7421.23) .

İlk Öğretim

Kura - Sözlıi

18.03.2019 (Pazartesi)

Radyo ve Tv Tamirciliği Kalfalık Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli-B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Bahçe Bakım Elemanı işçisi(Park Bahçe ve Koruların Bakımı) (6113.22)

ilk Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Park Bahçe ve Koruların Bakımı Bahçecilik Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Bahçe Bakım Elemanı işçisi(Park Bahçe ve Koruların

Bakımı) (6113.22)

ilkOkul

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Park Bahçe ve Koruların Bakımı Bahçecilik Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Motorlu Araçlar Teknolojisi işçisi (3115.21)

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

İş makineleri kalfalık Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -E sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Yangın ilk müdahale işçisi (5410.11)

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Orman ve kırsal alan yangınlarına müdahale belgesi.(Meb Onaylı) -D sınıfı sürücü belgeli -İtfaiyeci tecrübesini SGK hizmet dökümü ile ispatlamak -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli

1 (Bir)

Vardiya Amiri - Güvenlik Hizmetleri işçisi (5414.08)

Orta Öğretim / Ön Lisans

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Geçerli Vizeli Özel Güvenlik Belgesi sahibi olmak - Meslek tecrübesini SGK hizmet dökümü ve kurum belgesi ile ispatlamak(9 yıl en az) -Makam yakın korumalığı yapmış (belgelendirmek) (en az l(bir) yıl) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Bilgisayar Destekli Proje Çizim Elemanı işçisi (3113.22)

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Bilgisayar Destekli Proje Çizim Belgesi (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -D sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Argon Kaynakçısı (Tığ Kaynakçısı)

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Tig Kaynakçısı Belgeli (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli - B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Bilgi İşlem Destek Elemanı (3513.03)

Orta Öğrenim/ Ön Lisans

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Bilgisayar İşletmeni Belgesi olan (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -tecrübesini SGK hizmet dökümü ve kurum belgesi ile ispatlamak, mesleğinde deneyim belgeli (5 yıl) - B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Doğalgaz Tesisat Teknisyeni meslekli (3115.23)

Orta Öğretim

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Gaz ve Tesisat Teknolojisi Ustalık ve Usta Öğreticilik Belgesi (Meb Onaylı) -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli - B sınıfı sürücü belgeli

1 (Bir)

Fotoğrafçılar Ve Kameramanlar meslekli (3431.01)

Orta

Öğretim/Lisans

18.03.2019 (Pazartesi)

Kameraman meslek Belgesi -Meslek tecrübesini SGK hizmet dökümü ile ispatlamak -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli -B sınıfı sürücü belgeli -Adobe Premiere Pro, Edius ve After Effects programları kullandığını belgeleyebilme.

1 (Bir)

Fotoğrafçılar Ve Kameramanlar meslekli (3431.01)

Orta

Öğretim/Lisans

Kura - Sözlü

18.03.2019 (Pazartesi)

Kameraman meslek Belgesi -Meslek tecrübesini ispatlamak -iş güvenliği ve işçi sağlığı belgeli - B sınıfı sürücü belgeli -Adobe Premiere Pro, Edius ve After Effects programları kullandığını belgeleyebilme.

1 (Bir)