Kdz Ereğli Belediye Başkanlığı ve İzmir İl Özel İdaresi özürlü/eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 20 Kasım 2007 08:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kdz Ereğli Belediye Başkanlığı ve İzmir İl Özel İdaresi özürlü/eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kdz Ereğli Şube Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde Özürlü İşçi Alınacaktır.

Talebi Alan Birim Kamu Kuruluşunun Adı Statüsü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Kdz Ereğli Şube Müdürlüğü Kdz Ereğli Belediye Başkanlığı Özürlü Beden İşçisi 3 İlköğretim (İlkokul-Ortaokul) - TC vatandaşı olmak. - 18 yaşını doldurmuş olmak.

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Nüfus Cüzdanı, Diploma ve Özürlü Sağlık Kurulu Raporu asıllarıyla beraber kayıt oldukları veya olacakları kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan talebin iki katını geçmeyecek sayıda ve sıradan olmak üzere isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgiler ile iki liste halinde talepte bulunan işyerine gönderilecektir.

- Kuraya tabi talep olmasına rağmen işverenin isteği üzerine ortaöğretim mezunları da talebe başvurabilecektir.

Noter huzurunda Kura Çekimi 17/12/2007 tarihinde saat 10.00?da Belediye Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir. İstenen belgeler İŞKUR personeli tarafından görülecektir.

12734/1-1

?? ? ??

Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi Statüde Eski Hükümlü İşçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların Türkiye İş Kurumu ünitelerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai saati sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan Ünite Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir İl Özel İdaresi Şoför 2 Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak - 18 yaşını tamamlamış olmak - C Sınıfı Ehliyete sahip olmak (10 Yıllık) - G Sınıfı Foklift-Manlift Operatörlüğü Belgesine Sahip Olmak ve istenen bu belgelerin ilan tarihinden önce alınmış olması
Türkiye İş Kurumu İzmir İl Müdürlüğü İzmir İl Özel İdaresi Şoför 1 Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak 18 yaşını tamamlamış olmak SRC-2 -4 Belgesine Sahip Olmak (İstenen Belgenin İlan Tarihinden Önce Alınmış Olması) C Sınıfı Ehliyetinin 10 Yıllık Olması

ARANAN DİĞER ŞARTLAR

- 2004 veya 2006 KPSS Sınavına Girmiş Olmak.

- Merkezi Sınav kapsamında müracaat eden adaylar arasında en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumu talep şartlarına uygun olanlar Kuruma kayıt tarihleri dikkate alınarak, açık iş sayısının iki katını geçmeyecek sayıda liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına gönderilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

- Aynı işverene ait aynı tarihlerde yayınlanan taleplerin birine müracaat kabul edilecektir.