Bozok Üniversitesi Akademik Personel İlanı 2

İlan Giriş : 16 Kasım 2007 13:11, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Bozok Üniversitesi Akademik Personel İlanı 2

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BAŞVURULAR İÇİN ARANAN ŞARTLAR VE GEREKLİ BELGELER

OKUTMAN İÇiN:

-Dilekçe (yabancı.dil ve anabilim dalı belirtilecek), özgeçmiş, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim belgeleri (yüksek lisans veya doktora), nüfus cüzdan fotokopisi, tasdikli askerlik belgesi, savcılık belgesi ve iki adet fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.

-Adayların Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavın(KPDS)'dan ya da Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)'den 50(elli) veya eş değerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları zorunludur.

-Adayların "Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavfnda (ALES) en az 70 puan almalan gerekir.

-2007 yılı içerisinde ikinci merkezi sınavın yapılıp sonuçları internet aracılığı ile duyuruluncaya kadar, ilan ve atama süreci başlamış bulunan merkezi sınav şartı aranan kadrolara, başvuru ve atamalarda Aralık 2005 ve sonrasında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından "Lisansüstü Eğitim Sınavından (LEŞ) den son iki yılda 50 puan almış bulunanlar bu Yönetmenlikte sözü edilen merkezi sınavda başarılı olmuş sayılırlar.

-Başvuracak adaylann en az yüksek lisans mezunu olmaları gerekir.

-Doktora derecesine sahip olan adaylar ile halen yükseköğretim kuramlarında görev yapanlar ile daha önce yükseköğretim kurumlarında görev yapmış ve ayrılanlar Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES)'ndân ve yabancı dil sınavından muaf olup iki yıllık tecrübe şartı aranmaktadır.

UZMAN İÇİN:

-Dilekçe (yabancı dil ve anabilim dalı.belirtilecek), özgeçmiş, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans veya doktora), belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, tasdikli askerlik belgesi, savcılık belgesi ve iki adet fotoğraf getirmeleri gerekmektedir.

-Adayların Kamu Personeli Yabancı Dil Tespit Sınavın(KPDS)'dan ya da Üniversitelerarası Kurul Yabancı Dil Sınavı (ÜDS)'den 50(elli) veya eş değerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmalan zorunludur.

-Adayların "Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavında (ALES) en az 70 puan almaları gerekir.

-2007 yılı içerisinde ikinci merkezi sınavın yapılıp sonuçları internet aracılığı ile duyuruluncaya kadar, ilan ve atama süreci başlamış bulunan merkezi sınav şartı aranan kadrolara, başvuru ve atamalarda Aralık 2005 ve sonrasında öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından "Lisansüstü Eğitim Sınavından (LEŞ) den son iki yılda 50 puan almış bulunanlar bu Yönetmenlikte sözü edilen merkezi sınavda başarılı olmuş sayılılar.

-Doktora derecesine sahip olan adaylar'ile halen yükseköğretim kurumlarında görev yapanlar ile daha önce.yükseköğretim kurumlarında görev yapmış ve ayrılanlar Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES)'ndan ve yabancı dil sınavından muaf olup iki yıllık tecrübe şartı aranmaktadır.

BİRİMİ: REKTÖRLÜK

KADRO ADEDİ ARANAN ŞARTLARI

Uzman 2 Adet Uzman kadrosuna alınacaklardan birisi Bilgi işlem Daire Başkanlığında göreve yapacak olup Elektronik Mühendisliği, Elektrik^Elektronik Mühendisliği yeya Elektronik Haberleşme Mühendisliği bölümleri mezunu olmak, diğeri Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünde görev yapacak olup iletişim Fakültesi Basın ve.Halkla ilişkiler Bölümü veya Halkla ilişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olmak, Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğünde görev yapacak uzmanın ayrıca, mezuniyet sonrası,alanında 2 yıl süreyle çalışmış .olduğunu belgelemesi gerekmektedir.

Okutman 2 Adet Adaylardan birisi Türk Dili Bölümü diğeri Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi Bölümü kadrosuna atanacaktır.

BİRİMİ: İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

KADRO ADEDİ ARANAN ŞARTLAR

İktisadi Gelişme İktisat ve Uluslararası 2 Adet Araştırma Görevlisi I.I.B.F. İktisat Bölümü, SBF iktisat Bölümü ya da İktisat Fakültesi Mezunu olmak.