Kayseri İli Kocasinan İlçesi Erkilet Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

İlan Giriş : 13 Kasım 2007 11:34, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kayseri İli Kocasinan İlçesi Erkilet Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı

T.C
KAYSERİ İLİ KOCASİNAN İLÇESİ
ERKİLET BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN
DUYURU

Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair 11 Nisan 2007 günlü ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. ve 14. maddelerine uygun olarak Erkilet Belediyesinde görev yapmak üzere aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi ve niteliği belirtilen zabıta kadrolarına atama yapılacaktır. Atanacakların;

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.(A) maddesinde belirtilen şartlara sahip olmak.

2- Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13. maddesinde belirtilen atanma şartlarına sahip olmak.

3- Erkek adaylar için askerliği yapmış olmak.

4-KPSS 2004 veya 2006 sınavlarına girmiş olmak, KPSS P93 puan türünde 65 puan ve üzeri almış olmak,

Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının 3 katı oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak adaylarının listesi Başkanlığımız Internet sitesinden yayınlanacaktır.

Sınav Konuları:

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası,

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli idarelerle ilgili temel mevzuatı ile ilgili olacaktır.

Değerlendirme:

- Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Memuriyete girişi esas teşkil edecek sınav sonucu, kurum sözlü sınavı başarı puanının % 50' si ile KPSS puanının % 50' si alınmak suretiyle belirlenir. Değerlendirme sonucunda en yüksek puandan başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asil ve yedek aday sınavı kazanmış sayılır.

- Sınavı kazananlar Internet sayfasından ve yazılı olarak bildirilecektir.

- Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.

Müracaat Yeri ve Süresi

Başvurular Erkilet Belediye Başkanlığı, Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. (İdare adresimiz General Emir Mah. Yıldırım Cad. No:4 38170 Erkilet-Kocasinan KAYSERİ) Başvuru süresi 12/11/2007 tarihinde başlayıp 23/11/2007 günü mesai bitimine kadar başvuru kabul edilecektir.

Sınav Yeri Zamanı

Sınav, Erkilet Belediyesi Meclis Odasında 07/12/2007 tarihinde sözlü şekilde yapılacaktır. Sınav saat 10:00 da başlayacaktır.

Başvuru için istenen evrak:

Adaylar başvuru sırasında, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdan sureti ve aslı, KPSS sonuç belgesi sureti ve aslı, 2 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf, aday başvuru formu (belediyemizden temin edilecek) getirecektir.

Ünvanı Sınıfı Derecesi Adet Cinsiyeti Niteliği

-Zabıta Memuru GİH 11 4 E-K -2 yıllık meslek yüksekokulu mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya Üniversite eğitimi sırasında bilgisayar dersini aldığını belgelemek.