İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 07 Kasım 2007 13:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
İstanbul Teknik Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖĞRETİM ELEMANLARI ALINACAKTIR.

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde açık bulunan kadrolarına, 2547 Sayılı Kanunun 23., 31., 32., 33.,ve 50/d maddeleri ile ilgili yönetmelik uyarınca Öğretim Elemanları alınacaktır. Müracaat süresi ilan tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular şahsen yapılacaktır.

1- Yardımcı Doçent kadrolarına yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar, başvuracakları anabilim dalını belirtir dilekçelerine ekleyecekleri yabancı dil belgesi (KPDS 65, ÜDS 65, TOEFL Internet-based Total 65, TOEFL Computer-based Total 183, TOEFL Paper-based Total 513, IELTS 6,0), belgesi olmayanlar ise sınava girmek istedikleri yabancı dili, özgeçmişleri, yayın listeleri, doktora belgesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan bir dosyayı 4 nüsha olarak ilgili birime teslim etmeleri gerekmektedir. Adayların yabancı dil sınavı 27.11.2007 Salı günü, Saat 09:30'da Üniversitemiz İnşaat Fakültesinde (Maslak) yapılacaktır.

2- Öğretim Görevlisi, Okutman ve Uzman kadrolarına başvuracak adayların, (Ek-I) 'deki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir.

3- Öğretim Görevlisi kadrolarına 2.maddedeki başvuru şartlarını sağlayan adayların, yabancı dilden en az KPDS ve ÜDS 65, TOEFL Internet-based Total 65, TOEFL Computer-based Total 183, TOEFL Paper-based Total 513, IELTS 6,0 aldığını gösteren belge ile Lisans eğitimi veren birimlere başvuracakların yükseklisans belgesi, önlisans eğitimi veren birimlere başvuracak adayların ise öğrenim durumlarını gösteren belge ile ilgili birime müracaat etmeleri gerekmektedir.

4- Uzman kadrolarına 2. maddedeki başvuru şartlarını sağlayan adayların, öğrenim durumlarını belirten bir dilekçe ile ilgili birime müracaat etmeleri gerekmektedir.

5- Okutman kadrosuna 2.maddedeki başvuru şartlarını sağlayan adaylardan Türk Dili ve Edebiyatı ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi branşında başvuranlar, öğrenim durumlarını belirten bir dilekçe, İngilizce branşında başvuranlar ise öğrenim durumlarını belirten bir dilekçe ve yabancı dilden en az KPDS ve ÜDS 80, TOEFL Internet-based Total 100, TOEFL Computer-based Total 250, TOEFL Paper-based Total 600, IELTS 6,5 puan aldığını gösteren belge ile ilgili birime müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adaylar kadro ve sınavlarla ilgili her türlü bilgiyi ilgili birimlerden sağlayabilirler.
BİRİMİ ANABİLİM DALI KADRO ÜNVANI ADET DERECE

ELEKTRIK-ELEKTRONIK FAK. ELEKTRİK MAKİNALARI ARŞ.GÖR. 2 ADET 6 DERECE

FEN-EDEBIYAT FAKÜLTESİ İNSAN ve TOPLUM BİLİMLERİ BOL ÖĞR.GÖR. 1 (a) Adet 1 DERECE

GEMİ INŞ. ve DEN.BİL. FAK. GEMİ MAKINALARI ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

İŞLETME FAK. HUKUK ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

KIMYA-METALURJI FAK. GIDA TEKNOLOJİSİ ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

MADEN FAKÜLTESİ GENEL JEOLOJİ ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

MADEN FAKÜLTESİ MADEN MEKAN.TEKNOLOJİSİ ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

MADEN FAKÜLTESİ ÜRETİM REZERVUAR ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

MADEN FAKÜLTESİ UYGULAMALI JEOLOJİ ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

MAKINA FAKÜLTESİ KONSTRUKSIYON ÖĞR.GÖR. 1 ADET 4 DERECE

MAKINA FAKÜLTESİ TEMODINAMIKVE ISI TEK. ARŞ.GÖR. 2 ADET 6 DERECE


UÇAK VE UZAY BİL FAK. HAVA TAŞITLARI ve ANL. ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

UÇAK VE UZAY BİL FAK. HAVA -UZAY ORTAMLARI ve SİSTEM. ARŞ.GÖR. 1(b) ADET 6 DERECE

DENİZCİLİK FAK. GEMİ MAK.İML.ve İŞL. ÖĞR.GÖR. 1(c) ADET 5 DERECE ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

DENİZCİLİK FAK. SEYİR ve GEMİ İŞLEMLERİ YARD.DOÇENT ÖĞR. 4 ADET 5 DERECE , ÖĞR.GÖR. 1(d) ADET 6 DERECE


TÜRK MUSİK. DEV. KONSV. SES KAYITLARI ÖĞR.GÖR. 1(e) ADET 6 DERECE

YABANCI DİLLER YUK.OK OKUTMAN 3(f) ADET 5 DERECE

MESLEK YÜKSEKOKULU DENİZCİLİK PROGRAMLARI BOL YARD.DOÇENT 1(g)ADET 5DERECE , ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ ARŞ.GÖR. 2 ADET 6 DERECE

FEN BİLİMLERİ ARŞ.GÖR. 1 ADET 6 DERECE

REKTÖRLÜK UZMAN 6(h) ADET 6 DERECE

TOPLAM YARD.DOÇENT 5ADET, ÖĞR.GÖR. 6 ADET, ARŞ.GÖR. 17ADET , UZMAN 6 ADET , OKUTMAN 3 ADET

a) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından atama müsaadesi alındığında atama yapılacak olup Siyaset Psikolojisi alanında doktora derecesine sahip olmak.

b) Kadro karşılık gösterilerek öğretim görevlisi olarak ataması yapılacak olup, uçak mühendisliği ilgi alanlarında doktora derecesine sahip, bilgisayar destekli teknik resim ve tasarım konularında deneyimli olmalıdır.

c) İlgili Fakültelerin Gemi Makineleri işletme Mühendisliği Bölümü veya Makine Mühendisliği Bölümü mezunu ve yükseklisans derecesine sahip olmak.

d) Denizcilik Fakültelerinin Güverte veya Deniz Ulaştırma işletme Mühendisliği Bölümlerinden mezun ve yüksek lisans derecesine sahip

e) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından atama müsaadesi alındığında atama yapılacaktır.

f) Okutman kadrosuna başvuracak adayların 1 adedi Türk Dili ve Edebiyatı ve 1 adedi de Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi branşında olup, yüksek lisans derecesine sahip olmalıdır. 1 adet okutman da İngilizce branşında olacaktır.

g) Yardımcı Doçent kadrosu karşılık gösterilerek öğretim görevlisi alınacaktır.

h) 2 adedi Öğrenci Otomasyon biriminde görevlendirilecek olup , bilgisayar mühendisli bölümü mezunu olmak, 1 adedi Sertifikasyon Merkezinde görevlendirilecek olup, bilgisayar mühendisliği bölümü mezunu olmak, 1 adedi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezinde görevlendirilecek olup, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü mezunu olmak, 1 adedi İAESTE birimi için alınacak olup iyi çok iyi derecede ingilizce bilen, fakültelerin Uluslararası ijişikiler Bölümü veya Halkla llişikiler Bölümü mezunu olmak. 1 adedi Avrupa Birliği Merkezi, Erasmus ofisinde görevlendirilecek olup çok iyi derecede ingilizce bilen (ikinci dil tercih sebebidir) temel bilgisayar (yazılım ve hardvvare) işlemlerine hakim, öğrencilerle iyi diyalog kurabilecek olmak.