Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 31 Aralık 2018 05:46, Son Güncelleme : 31 Aralık 2018 05:47
Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun ilgili maddeleri, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Kriterleri'nde belirtilen esaslar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesindeki şartları taşımak koşulu ile öğretim üyeleri alınacaktır.

Başvuru süresi ilanın Resmi Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren, 15 gündür.

İlan detayları, Üniversitemizin www.kku.edu.tr web adresinde mevcuttur.

BÖLÜM/ANABİLİM/ANASANAT DALI/ PROGRAM

PROF.

DOÇ.

Dr.Öğr.Üyesi

AÇIKLAMALAR

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

1

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi alanında Doçentlik derecesine sahip olmak. Programlama eğitimi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi

1

Bilgisayar ve Kontrol Teknolojileri Eğitimi alanında Doçentlik derecesine sahip olmak. Veri madenciliği konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Eğitim Bilimleri Bölümü

Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme

1

Eğitim Bilimleri Bölümü'nde; Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik derecelerine sahip olmak. Kişiliğin ve bilişsel kavramların ölçülmesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü

Sosyal Bilgiler Eğitimi

1

Sosyal Bilgiler Öğretmenliği alanında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak. Ters-yüz edilmiş sınıf modelinin sosyal bilgiler öğretiminde kullanımı ve dezavantajlı gruplar konusunda çalışmalar yapmış olmak.

FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümü

Mütercim Tercümanlık (Farsça)

1

Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Yöneylem Araştırması

1

Endüstri Mühendisliği alanında; Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik derecelerine sahip olmak. Çizelgeleme ve çok ölçütlü karar verme konularında çalışmalar yapmış olmak.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Müzik Bölümü

Yaylı Sazlar

1

Müzik alanında; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak.

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Spor Yöneticiliği Bölümü

Spor Yöneticiliği

1

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Bilimleri, Hareket ve Antrenman Bilimleri alanlarında; Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik derecelerine sahip olmak. Spor yönetimi ve engelliler için beden eğitimi ve spor konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Spor Yöneticiliği

1

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Bilimleri alanlarında; Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik derecelerine sahip olmak. Spor yönetimi konusunda çalışmalar yapmış olmak.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Beslenme ve Diyetetik

1

Beslenme, Diyetetik ve Gıda Bilimleri alanlarında; Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik derecelerine sahip olmak. Engelli çocuk ve adölesanlarda beslenme konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon

1

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında Doçentlik derecesine sahip olmak. Geriatrik Rehabilitasyon alanında çalışmalar yapmış olmak.

Hemşirelik Bölümü

Hemşirelik Esasları

1

Hemşirelik Programı'nda; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak. Bakım Protokolleri alanında çalışmalar yapmış olmak.

FATMA ŞENSES SOSYAL BİL. MYO

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü

Büro Yöneticiliği ve Yönetici Asistanlığı

1

İşletme Bölümü mezunu olmak. Hastanelerde Sağlık Çalışanlarının Motivasyon Düzeylerinin Örgütsel Bağlılıklarına Etkileri, Örgütlerde Teknoloji Yönetiminin Kurumsal Etkinliği alanında çalışmalar yapmış olmak.

Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Turizm ve Otel İşletmeciliği

1

Konaklama İşletmeciliği, Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak sanatları alanlarında; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak. Sokak Lezzetleriyle ilgili çalışmalar yapmış olmak.

KIRIKKALE MYO

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü

Bilgisayar Programcılığı

1

Bilgisayar Bölümlerinde; Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak. Büyük veri ve dağıtık dosya sistemi ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü

Mantarcılık

1

Biyoloji alanında Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora derecelerine sahip olmak. Patojenlere karşı anti fungal aktivite üzerine çalışmalar yapmış olmak.

TOPLAM

5

3

8