Trakya Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Trakya Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 30 Aralık 2018 07:17, Son Güncelleme : 30 Aralık 2018 07:22
Trakya Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

Trakya Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM GÖKIVLM VE ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Üniversitemizin çeşitli birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanmı'un ve "öğretini Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına ilişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yünetmelik'üı ilgili maddelerine göre öğretim elemanları alınacaktır. Kadrolara başvuracak adayların Yönetmelik Yeki genel ve özel şartlar ile ılımda belirtilen diğer şartlan sağlamaları gerekmektedir,

KADROLARA BAŞVURULAR

Adayların, 02.01,2019 - 16,01.2019 tarihleri arasında başvurdukları kadro bilgilerini içeren dilekçeleri ile birlikte, ilana çıkılan birime şahsen veya posta ile başvurmaları gerekmektedir. Süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli müracaatlar ile postada meydana gelen gecikmeler dikkate alınmayacak ve bu durumdaki adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

İSTENEN BELGELER

Adaylar dilekçeleri ekine;

-Lisans diploması, lisans not ortalamağım gösterir transkript,

-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Belgesi (Merkezi Sınav Muafiyeti bulunanlar muafiyet durumunu gösterir belgeyi başvuru belgeleri ekinde göndermeleri halinde ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında (ALES) Puanı 70 olarak kaimi edilecektir),

-Yabancı Dil Puanı gösterir belge,

-Öğretim Görevlisi kadrolarına başvuracaklar için tezli yüksek lisans diploması,

-Araştırma Görevlisi kadrolarına başvuracaklar için ilanda belirtilen yüksek lisans veya doktora/sanatta yeterlilik yapıyor olduğuna ilişkin belge,

-İlan özel şartında belge/serfifika/deneyim Tecrübe belirtilmişse buna ilişkin belge veya belgeler,

-özgeçmiş,

-Kimlik fotokopisi,

-i adet fotoğraf ile birlikte var ise ilgili dalda bilimsel çalışmalarını kapsayan dosyayı vereceklerdir.

(Süz konusu belgelerin fotokopileri ya da çıktıdan yetorUdlr.) Dilekçe üıurgiııe http://tidb.trakva.edu.tr/paaes/formlaril.UbHf4NJM92Y adresi Formlar alanından

ulaşılabilir.

SINAV TAKVİMİ

ön Değerlendirme : 22.01.2019 tarihinde ilana çıkılan birimlerin (karşılarında belirtilen) internet adreslerinde duyurulacaktır.

Giriş Sınavı Tarihi He Sonuç Açıklama; İlana çıkılan birimlerin (karşılarında belirtilen) internet adreslerinde duyurulacaktır.

ÖNEMLİ NOTLAR:

I - Başvuracak adayların. 657 sayılı Devlet memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartlar ile öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına ilişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik'te belirtilen genel ve özel şartlan taşmaları gerekmektedir.

2- Ön değerlendirme ve değerlendirme aşamalarında lisans mesuliyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak not sistemlerinin 100'ltik not sistemine dönüştürülmesinde YÖK tarafından belirlenen dönüşüm tablosu esas alınacaktır

3 - Sonuçlar ilana çıkılan birimlerin internet adreslerinde Internet adreslerinde yapılacak duyuru tebligat niteliğinde olup, adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

4 - Adaylar Üniversitemizce ilan edilen kadrolardan sadece bir kadroya başvuru yapabilir. Birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

5 - İstenilen belgelerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavı geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacaktır. Bunların atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir. Bu kişiler hakkında yasal işlemler başlatılacaktır.

6- Yabancı ülkelerden alman diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

7 - Araştırma görevlisi kadrolarına 2547 sayılı Kanıuı'un SÖ ııcı nıaddetisıia (d) fıkrası kapananla atama yapılacaktır.

MUAFİYET

(1) Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimim tamamlamış olanlarda, »eslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kuramlarında öğretim danam kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

(2) Meslek yüksekokullarının. Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında YAnetmelik'iıı 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrası kapsamındaki öğretim görevlisi kadroları haricindeki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz

BİRİM/ANABİLİM ANASANAT DAİ.I/PROGRAM

KADRONUN

YDS

İlan Özel Şart

Unvanı

Derecesi

Adedi

REKTÖRLÜK httn$://pdb.tralç?a.edtt.ir/

REKTÖRLÜK

Öğr.Gör.

(Uyptsraatı

Birini)

6

I

70

50

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezt'nde görev yapmak özere; lisans mezuna olup tezli yüksek lisans yapmış olmak. Patent ve marka vekilliği belgesine sahip olmak veya belgelendirmek kaydıyla Fikri ve Sinai Mülkiyet Haklan knmemnila eğitim admış olmak. Lisans mezuniyetinden sonra bu alanlarda en az 1 yıl çalışmış olmak.

REKTÖRLÜK

Öğr.Gör.

(üyplamnU

Birim)

6

1

-

50

Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezimde görev yapmak üzere: İşletme lisans mezunu olup İşletme anabdim dalında doktora yapmış olmak. Kalite Yönetim Sertifikasına sahip olmak. Lisans mezuniyetinden sonra KOBFler alanında ve proje hazırlama konusunda en az 2 yıl tecrübeli olmak.

REKTÖRLÜK

Öğr.Gör.

(Uyptamalı

Birim)

6

1

70

80

Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev yapmak tizere, Bulgarca Bölümü lisans mezunu olmak. Balkan Çalışmaları konusunda tezli yüksek lisans yapmış olmak.

REKTÖRLÜK

Öğr.Gör.

füygnİiBttrfı

Birim)

6

1

70

80

Dış İlişkiler Biriminde görev yapmak Üzere: Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler lisans mezunu olmak. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Anabilinı : dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MYÖ. https://esbinyo.tr8kva.edn.tr/ 1

HALKLA İLİŞKİLER VE TAMUM

Öğr.Gör.

{Dm

verecek)

6

1

70

-

Halka İlişkiler ve Tanıtım veya Sosyoloji böİitaü lisans; mezunu olmak. Bu alanların birinde tezli yüksek lisans j yapmış olmak. Yüksek lisans eğitiminden sonra j Yükseköğretim kurumlarmda alanında en az 5 yıl çalışmış olmak.

KDRKHNAR BİDEN EĞİTİMİ VE SFÖR ¥0. https://kbesvo.trakya.edtt.tr/

REKREASYON

Öğr.Gör,

(Ders

verecek)

6

1

70

50

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği lisans mezunu olmak. Beden Eğitimi ve Spor tezli yüksek lisans mezunu olmak. 2. kademe Antrenör Belgesine sahip olmak.

REKREASYON

Öğr.Gör.

(Ders

verecek)

6

1

70

50

Beden Eğitimi ve Sjıor Öğretmenliği lisans mezunu olmak. Rekreasyon Yönetimi tezli yüksek lisans mezunu olmak. Lisans eğitiminden sonra Yükseköğretim kurumlarmda alanında en az 5 yıl çalışmış olmak.

ŞEHİT RESSAM HAŞAN RIZA GÜZEL SANATLAR MYÖ. fattD*://Ksmvo.t rakva.edu.tr/

MİMARİYE

DEKORATİF

SANATLAR

Öğr.Gör.

(Ders

verecek)

6

1

70

-

Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü lisans mezunu olmak. Heykel veya güzel sanatlar eğitimi anabilim j dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. [ Yükseköğretim kurumlarmda ders verme deneyimine j sahip olmak. i

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO. https://shmvo.ti akya.edu.tr/ j

ELİKTRÖNÖRÖFİZ-

YOLÖJİ

Öğr.Gör.

(Ders

verecek)

6

1

70

*

Fizik lisans mezunu olmak. Fizik anabilim dalında tezli ] yüksek lisans yapmış olmak. Elektronörofızyoloji ! alanında Yükseköğretim kurumlarmda en az 3 eğitim- | öğretim yıh ders vermiş olmak. i

ELİKTRONÖROFİZ-

YOLOJİ

Öğr.Gör.

(Ders

verecek)

6

İ

70

-

I

Elektronörofızyoloji alanında tezli yüksek lisans j yapmış olmak. Belgelendirmek kaydıyla ; Elektronörofizyolojİ alanında en az 1 yıl tecrübeli | olmak ve bu alanda çalışmalar yapmış olmak. 1

UBBİ

DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK

Öğr.Gör.

(Dere

verecek)

6

1

70

-

Kamu Yönetimi Bölümü lisans mezunu olmak. Sağlık 1 Kurumlan Yöneticiliği anabilim dalında tezli yüksek [ lisans yapmış olmak. j

UZUNKÖPRÜ MESLEK YÜKSEKOKULU hrtps;//tt)nyo,trate«.eda.tr/

ADALET

öğr.Gör,

(Ders

verecek)

6

1

70

-

Hukuk Fakültesi mezunu olmak. Hukuk veya Hukuk Bilimleri alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

EDİRNE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU https://tbnrvo.lrakys.edu.tr/

RADYO VE

TELEVİZYON

TEKNOLOJİSİ

Öğr.Gör,

(Ders

yerecek)

6

i

-

Bilgisayar, Elektronik veya Elektrik-Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak. Bu alanların birinde doktora yapmış olmak.

HP FAKÜLTESİ http

FİZYOLOJİ

i;//tip.trak

Arş.

Gör.

ya.edu.tr/

7

i

70

50

Fizyoloji anabilim dalında doktora yapıyor olmak.

TIBBİ BİYOKİMYA

Arş.

Gör.

7

İ

70

50

Tıbbi Biyokimya anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

TIBBİ

MİKROBİYOLOJİ

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Tıbbi Mikrobiyoloji anabilim dalında doktora yapıyor ! olmak. i

HİSTOLOJİYE

EMBRİYOLOJİ

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Histoloji ve Embriyoloji anabilim dalında doktora j yapıyor olmak. j

FEN FAKÜLTESİ https://feii.trtkyB.edu.tr/ 1

ANORGANİK

KİMYA

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Kimya Bölümü lisans mezunu olmak. Kimya Anabilim ; dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak j

ECZACILIK FAKÜLTESİ https://eczaciMk.trakya.edu.tr/ 1

ANALİTİK KİMYA

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Eczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak. Analitik j Kimya anabilim dalı. Temel Eczacılık Bilimleri : anabilim dah veya Kimya anabilim dalı (Analitik Kimya alanında) tezli yüksek lisans yapıyor olmak. j

FARMASÖTİK

BOTANİK

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Eczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak. Farmasötik | Botanik anabilim dalı, T emel Eczacılık Bilimleri i anabilim dalı veya Biyoloji anabilim dalı (Botanik alanında) tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

BİYOKİMYA

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Eczacılık Fakültesi lisans mezunu olmak. Biyokimya veya Temel Eczacılık Bilimleri Anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. j

EĞİTİM FAKÜLTESİ https://e8ftimbktrakyB.edu.tr/ j

MÜZİK EĞİTİMİ

Arş.

Gör.

7

i

70

50

Müzik Eğitimi lisans mezunu olup. Müzik Eğitimi j Anabilim Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. \

REHBERLİK VE

PSİKOLOJİK

DANIŞMANLIK

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans mezunu j olup, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim j Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak. j

ZİHİN ENGELLİLER EĞİTİMİ

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Özel Eğitim veya Zihin Engelliler Eğitimi lisans ; mezunu olup, bu alanlarının birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

ALMAN DİLİ EĞİTİMİ

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Alman Dili Eğitimi lisans mezunu olup. Alman Dili Eğitimi Anabilirn Dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ https://sbf.trak

ya.edu.tr/

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans mezunu olmak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

TOPLU BESLENME SİSTEMLERİ

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Beslenme ve Diyetetik lisans mezunu olmak. Bestene ve Diyetetik Anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

İŞ HUKUKU VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU

Arş*

Gör.

7

1

70

50

Hukuk Fakültesi veya Çalışma EkenöitM st ve Endüstri İlişkileri Bölümü lisans mezunu olmak, Bu alantentım birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

YÖNEYLEM

Arş,

Gör.

7

I

70

50

Ekonometri veya Matematik bölümü tıs.t::. ureasmi olmak. Ekonometri Anabtlim daimde tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ https;//

ttıztl sanatlar.) rakya.fdit.tr/

REStM 7 I Göl. |

i

70

50

Gtlzet SanatlarFASltaalmtnBalamü lisans mezrum olmak. Rssiriı anasanai «totoda tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ fc«Bi;//ımıbendisfat.tr»lc?ıı,

GENETİK VE BİYOMÖHENDİSLİK

Af|.

Gör.

7

1

70

50

Biyotekuolojt w genetik alanında tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

TELEKOMÜNİKAS

YON

Arş,

Gör.

7

1

70

50

Ek&teamk Mühendisliği, Elektrik-lfisi.ktrvUük Mühendisliği %:eya FMiraaık ve Haberleşme Mühendisliği lisans mens&ı ohmak. ilgili alanda tezli yüksek lisans yapıyor olmak.

DEVLET KONSEKVATUVARI htto*://kons*ıtw9r.trakM.*dH.W

PİYANO

Arş.

Gör.

7

1

70

50

Devlet KöMereasuntn lisans mensin tslıtak. Piyano msasstral tltlsıtk sanalla yeterlilik yapıyor olmak,

MİMARLIK FAKÜLTESİ hrtı>s ://etıltt)fa k. t ra ky a -«A tı.t ı-/

MİMARLIK İAKİHİ

7 j 1

70

50

Mim.it l;k böiOtnü lisans taemnıı olmak. Mimarlık ansblim dalında tezli yüksek lisans yapıyor ötemle

PEYZAJ MİMARLIĞI *'*'

7

I

70

İO

Peyzaj Mimarlığı bölümü iisans mezunu olmıık. Peyzaj Mimarbğı snatüiım dalında doktora yapıyor olmak.

EDEBİYAT FAKÜLTESİ https://edeblYaMinkya.edtt.rr/

ARNAVUT DİLİ VE EDEBİYATI

Arş.

G».

7

1

70 j 80

Arnavut Bili w BdeMyatt lisans mezonu olmak, Arnavut Dili ra İdeMysli arabilinı Atlımla tezli yüksek lisans raya doktora yapıyor olmak.