İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İskenderun Teknik Üniversitesi Öüretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 30 Aralık 2018 06:49, Son Güncelleme : 30 Aralık 2018 10:04
İskenderun Teknik Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine öğretim elemanı alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayıl# Yükseköğretim Personel Kanuni#, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu He öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Eleman# Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav He Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla İlgili tüm bilgilere Üniversitemizfn wvwJste.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

km

m

mm

BÖLÜM

ANABİÜM DALI / PROGRAM

UNVANI

DERECİ

ADET

AÇIKLAMA

2018

13?

DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU

ULAŞTIRMA

HİZMETLERİ

BÖLÜMÜ

denİz ve Uman

İŞLETMECİLİ PR.

ÖĞRETİM

GÖREVLİSİ

{DERS

VERECEK)

0

1

"Denk Ulaştırma Çivime Mühendisliği",

"Ulaştırma m lojistik", "Ulaştırma ve lojistik Yönetimi*, "Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık", İşletme Mühendisliği*, ''Endüstri Mühendisliği" veya İşletme lisans mezunu olup, bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak»

2018

138

DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU

YÖNETİM VE ORGANİZASYON

LOJİSTİK PR.

ÖĞRETİM

GÖREVLİSİ

{DERS

VERECEK)

S

l

Lojistik, "Lojistik ve Taşımacilık", "Lojistik Yönetimi* "Ulaştırma ve Lojistik", "Ulaştırma ve Lojistik Yönetimi'', "Uluslararası Lojistik ve Taşımacılık", "Uluslararası lojistik Yönetimi", "Uluslararası Lojistik", "Uluslararası Ticaret"'," Uluslararası Ticaret ve Pazarlama", "Uluslararası Ticaret, Lojistik ve işletmecilik", "Uluslararası Ticaret ve Lojistik", "Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi" veya işletme lisans mezunu olup, bu alanların birinde terli yüksek lisans yapmış olmak. Belgelendirmek kaydıyla yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 1 (bir) yıl tecrübe sahibi olmak.

2018»

139

DÖRTYOL MESLEK YÜKSEKOKULU

BÜRO HİZMETLERİ VE SEKRETERLİK BÖLÜMÜ

BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI PR.

ÖĞRETİM

GÖREVLİSİ

{DERS

VERECEK)

S

ı :

"Büro Yönetimi Eğitimi", Halkla ilişkiler, "Silgi ve

Belge Yönetlmf veya İşletme lisans mezunu olup, bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak. Belgelendirmek kaydıyla yüksek lisans mezuniyeti sonrası alanında en ar 2 (iki) yıl tecrübe sahili olmak.