Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı-Güncellendi

Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 30 Aralık 2018 05:51, Son Güncelleme : 22 Ocak 2019 09:24
Adnan Menderes Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı-Güncellendi

İlan olunur.

Avdın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemiz birimlerine, 10.07.2018 tarih ve 30474 Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, 2547 sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09 Kasım 2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolanna Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlanna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik"in ilgili hükümleri uyarınca Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacaktır.

İLAN TAKVİMİ

İlk Başvuru Tarihi:

30.12.2018

Son Başvuru Tarihi:

14.01.2019 (Mesai Bitimi)

Ön Değerlendirme ilan tarihi:

18.01.2019

Giriş Sınav Tarihi:

22.01.2019

Nihai Değerlendirme Tarihi:

25.01.2019

Başvuru Tipi :

Şahsen / Posta

Başvurunun Y apılacağı Yer:

Her kadro için ilan metninde belirtilen birime başvuru yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR:

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartlan taşımak.

2- ALES'ten en az 70 puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalannda ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

3- Adaylarda, yabancı dille eğitim ve öğretim yapılan programlardaki Öğretim Görevlisi kadrolanna yapılacak atamalarda atama yapılacak programın eğitim dilinde; bilim alanı yabancı dille ilgili kadrolara yapılacak Öğretim Görevlisi atamalan ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 5 inci maddesinin birinci fikrasının (ı) bendi uyarınca zorunlu yabancı dil dersini vermek üzere Öğretim Görevlisi kadrolanna yapılacak atamalarda ilgili dilde; yükseköğretim kunımlannm uluslararası ilişkiler ile yabancı dille ilgili uygulamalı birimlerinde istihdam edilecek Öğretim Görevlisi atamalannda, en az bir dilde Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 80 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puana sahip olma şarü aranır. Araştırma Görevlisi kadrolan için ise Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir.

4- Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şartı aranır.

5- Araştırma Görevlisi kadrolan 2547 sayılı Kanun'un 50/d maddesi kapsamında olup,

* 06.02.2013 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinde tanımlanan azami öğrenim süresini dolduran ancak 2016- 2017 eğitim öğretim güz yarıyılından itibaren azami süreleri tekrar başlatılan öğrenciler ilgili kadrolara başvuramaz.

* Lisansüstü Eğitim Yönetmeliğinin yayımlandığı 20.04.2016 tarihinden itibaren 2017 Güz dönemine kadar geçen sürede azami öğrenim sürelerinin dolması nedeniyle kadro ile ilişikleri kesilen Araştırma Görevlilerinin 2016-2017 eğitim öğretim güz döneminde azami öğrenim sürelerinin yeniden başlaması nedeniyle ilgili kadrolara başvuramaz.

6- Adaylann transkriptleri ön değerlendirme ve mhai değerlendirme aşamasında aşağıdaki esaslara göre değerlendirilecektir:

* Transkriptlerde sadece dörtlük not sistemi olması halinde Yükseköğretim Kurulunun eşdeğerlik tablosu kullanılacaktır.

* Transkriptlerde sadece yüzlük not sistemi olması halinde yüzlük not kullanılacakür.

* Transkriptlerde sadece beşlik not sistemi olması halinde Yükseköğretim Kurulunun eşdeğerlik tablosu kullanılacaktır.

* Transkriptte hem dörtlük hem yüzlük not sistemi olması halinde adayın mezun olduğu dönemde üniversitenin resmi not sistemi dörtlükse Yükseköğretim Kurulunun eşdeğerlik tablosu kullanılacaktır.

* Transkriptte hem beşlik hem yüzlük not sistemi olması halinde adaym mezun olduğu dönemde üniversitenin resmi not sistemi beşlikse Yükseköğretim Kurulunun eşdeğerlik tablosu kullanılacaktır. MUAFİYET

* Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu taralından belirlenen uzmanlık alanlanna atanacak olanlarda, yükseköğretim kurumlannda öğretim elemanı kadrolannda çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

* Meslek yüksekokullarının, Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolanna Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlanna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik 6 ııcı maddesinin 4 üncü fıkrası kapsamındaki Öğretim Görevlisi kadroları haricindeki Öğretim Görevlisi kadrolanna yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

1- Başınım Formu (Üniversitemiz web sayfasının (www.aduedu.tr) Tüm Duyurular ilan duyurusu kısmında mevcuttur.)

2- ALES Sonuç Belgesinin Çıküsı

T- Yabancı Dil Sonuç Belgesinin Çıktısı (Meslek Yüksekokulu kadrolan hariç)

4- Özgeçmiş

5- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6- Fotoğraf (2 adet)

7- Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (İlana göre lisans ve/veya tezli yüksek lisans ve/veya doktora mezuniyet belgesi başvuru sırasında "E-Devlet" çıktısı kabul edilmektedir. E-Devlet harici diplomalar mutlaka aslı veya ıslak imzalı/mühürlü onaylı belge olmalıdır. Ayrıca yurtdışmdaıı alınmış diplomaların Yükseköğretim Kumlu Başkanlığınca denkliğinin kabul edildiğim gösteren belge.)

8- Lisans Tıanskripti (Aslı veya ıslak imzalı/mühürlü onaylı veya karekodlu traııskript belgesi. Traııskript belgesinde her iki not ortalaması bulunan adayların lOOTük sisteme göre mezun olduklanm belgelemeleri gerekmektedir. Aksi takdirde lisans not ortalamasının lOOTük sisteme göre eşdeğerliği yönetmelik uyarınca yapılacakür.)

9- Öğrenci Belgesi (Araşürma Görevlisi kadrolan için)

10- Tecrübe Belgeleri (İlana göre tecrübe şartı isteniyorsa çalışılan iş yerlerinden alanlan ve görev yaptığı tarihleri gösterir imzalı belge ve SGK hizmet dökümü Kamuda çalışmış ya da çalışanlar için onaylı hizmet belgesi)

11- Askerlik Belgesi ("E-Devlet" çıktısı kabul edilmektedir.)

12- İlan özel şartlannda belirtilen belge ve sertifikalar AÇIKLAMALAR:

* İlk başvuruda ya da atanmaya hak kazandığında istenilen belgelerin Resmi Kurumlarca "Aslı Gibidir" yapılması veya Noter Onaylı olması gereklidir. Onaysız belgeler geçersiz kabul edilir.

* Başvurular ilanda belirtilen başvuru adreslerine şahsen veya posta yoluyla yapılabilir. Süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ve postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

* Üniversite sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Üniversitemiz Birimlerinin internet sayfalanndatı yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere aynca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

* Adayların istenen şartlan taşımadığı, belgelerinde gerçeğe aykm beyanda bulundukları tespit edilenlerin tüm işlemleri iptal edilecek ve hiçbir hak talep edemeyeceklerdir.

* İdare gerekli gördüğü takdirde "İlanın" her aşamasını iptal etme hakkına sahiptir.

* Adaylar ilanda belirtilen kadrolardan sadece birine başvunıda bulunabilir.

* İlanımıza www.adu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

İLAN

NO

BİRİMİ

ANABİLİM

DALI/

PROGRAMI

UNVANI

DERE

CE

ADEDİ

BAŞVURU YERİ

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET ADRESİ

İLAN ŞARTI

1

Aydın Meslek Yüksekokulu

İç Mekan Tasarımı

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

4

1

Aydın Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Efeler/AYDIN

http: //aka demik adu.edu.tr/ myo/aymes/

Resim Anasanat Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Alanında En Az 3 (Üç) Yıl Deneyime Sahip Olmak. Yükseköğretim Kuramlarında Ders Verme Deneyimine Sahip Olmak.

2

Bozdoğan

Meslek

Yüksekokulu

Sağlık Kurumlan İşletmeciliği

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

5

1

Bozdoğan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Bozdoğan / AYDIN

http://aka demik. adu. edu.tr/ myo/bozdogan/

İktisat Bölümü veya Uluslararası İlişkiler Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Bu Alanlann Bitinde Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Sağlık Kurumlan İşletmeciliği Alanında En Az 3 (üç) Yıl Deneyime Sahip Olmak. Yükseköğretim Kuramlarında Ders Verme Deneyimine Sahip Olmak.

3

Devlet

Konservatuvarı

Türk Sanat Müziği

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

5

1

Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü Kuşadası / AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

dk/

Müzik Anasanat Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Alanında En Az 5 (Beş) Yıl Deneyime Sahip Olmak.Meslek Çalgısının Ud Olduğunu Belgelemek.

4

Devlet

Konservatuvarı

Türk Halk Müziği

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

5

1

Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü Kuşadası / AYDIN

http://akadernik.adu.edu.tr/

dk/

Müzik Anasanat Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Yüksek Lisans Mezuniyetinden Sonra Yükseköğretim Kurumlaıuıda Alanında En Az 3 (Üç) Yıl Ders Verme Deneyimine Sahip Olmak.

5

Koçarlı Meslek Yüksekokulu

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

4

1

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Koçarlı / AYDIN

http: //aka demik. adu. edu.tr/ myo/kocarli/

Gıda Mühendisliği Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Yükseköğretim Kurumlannda Alanında En Az 2 (İki) Yıl Ders Verme Deneyimine Sahip Olmak.

6

Koçarlı Meslek Yüksekokulu

Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

4

1

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Koçarlı / AYDIN

http://akadeniik.adu. edu.tr/ myo/kocarli/

Gıda Mühendisliği Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Besin Hijyeni ve Teknolojisi Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Yüksek Lisans Mezuniyetinden Sonra Yükseköğretim Kurumlannda Ders Vemıe Deneyimine Sahip Olmak.

7

Koçarlı Meslek Yüksekokulu

Çocuk Gelişimi

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

5

2

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Koçarlı / AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

myo/kocarli/

Simf Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi Bölümü Lisans Mezunu Olmak. SınıfEğitimi veya Çocuk Gelişimi veya Eğitim Programlan ve Öğretim Alanmda Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Alanmda En Az 5 (Beş) Yıl Deneyime Sahip Olmak.

8

Koçarlı Meslek Yüksekokulu

Çocuk Gelişimi

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

4

1

Koçarlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Koçarlı / AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

myo/kocarli/

Çocuk Gelişimi Bölümü veya Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Hemşirelik veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Alanmda En Az 10 (On) Yıl Deneyime Sahip Olmak.

9

Söke Meslek Yüksekokulu

Bankacılık ve Sigortacılık

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

5

1

Söke Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

Söke /AYDIN

http://akademik.adaedu.tr/

myo/soke/

İktisat Bölümü Lisans Mezunu Olmak. İktisat Alanında Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Yapmış Olmak. Yüksek Lisans Mezuniyetinden Sonra Yükseköğretim Kurumlannda Alanında En Az 10 (On) Yıl Eğitim-Öğretim Deneyimine Sahip Olmak.

10

Yabancı Diller Yüksekokulu

Yabancı Diller

Öğretim

Görevlisi

(Ders)

5

1

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü

Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

yo/yabancidiller/

İngiliz Diü ve Edebiyatı Bölümü Lisans Mezunu Olmak. İlgili Alanda Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (UYGULAMALI BİRİM) KADRO İLANI

İLAN

NO

BİRİMİ

ANABİLİM DALI/ PROGRAMI

UNVANI

DERECE

ADEDİ

BAŞVURU YERİ

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET ADRESİ

İLAN ŞARTI

1

Mühendislik

Fakültesi

Bilgisayar

Mühendisliği

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

1

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/muhendislik/

Bilgisayar Mühendisliği Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

2

Mühendislik

Fakültesi

Elektrik-Elektronik

Mühendisliği

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

1

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/muhendislik/

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalmda Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

3

Mühendislik

Fakültesi

Makine Mühendisliği

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

1

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Efeler / AYDIN

http://akademik.adaedu.tr/

fakulte/muhendislik'

Makine Mühendisliği Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

4

Mühendislik

Fakültesi

İnşaat Mühendisliği

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

1

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

lıttp: //akademik. adaedu.tr/ fakulte/muhendislik/

İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalmda Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

5

Mühendislik

Fakültesi

Gıda Mühendisliği

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

1

Mühendislik Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/ fak ulte/muhendislik'

Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

6

Rektörlük

-

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

1

Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı Efeler/AYDIN

http://www.idan .adu. edu.tr /db/personel/

Uygulama ve Araştırma Hastanesinde Görevlendirilmek Üzere; Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Hemşirelik Esasları Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Lisans Mezuniyetinden Sonra Alanında En Az 7 (Yedi) Yıl Deneyime Sahip Olmak.

7

Rektörlük

-

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

4

Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı Efeler/AYDIN

http://www.idari.adu. edu.tr /db/personel/

Uygulama ve Araşümıa Hastanesinde Görevlendirilmek Üzere; Hemşirelik Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Hemşirelik Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

8

Rektörlük

-

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

5

3

Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı Efeler/AYDIN

http://www.idari.ada edu.tr /db/personel/

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında Görevlendirilmek Üzere; Kütüphanecilik veya Enformasyon ve Dokümantasyon veya Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Bu Alanların Birinden Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

9

Veteriner

Fakültesi

Veterinerlik İç Hastalıklan

Öğretim

Görevlisi

(Uyg.)

4

1

Veteriner Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/veteriner/

Veteriner Fakültesi Lisans Mezunu Olmak. Veterinerlik Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

10

Veteriner

Fakültesi

Veterinerlik Cerrahi

Öğretim

Görevlisi

(Uyg)_

4

1

Veteriner Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/veteriner/

Veteriner Fakültesi Lisans Mezunu Olmak. Veterinerlik Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KADRO İLANI (2547 sayılı kanunun 50/d maddesine göre atamaları yapılacaktır.)

İLAN

NO

BİRİMİ

AN ASİLİM DALI/ PROGRAMI

ÜN V ANI

DERECE

ADEDİ

BAŞVURU YERİ

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET ADRESİ

İLAN ŞARTI

1

Aydın İktisat Fakültesi

Hukuk Bilimleri

Araştırma

Görevlisi

5

1

Aydın İktisat Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http: //akademik. adu.e du. tr/ fakulte/iktisat/

Hukuk Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapıyor Olmak.

2

Fen Edebiyat Fakültesi

Yem Türk Edebiyatı

Araşürma

Görevlisi

7

1

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/fef/

Türk Dili ve Edebiyaü Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Türk Dili ve Edebiyatı Alanında Doktora Yapıyor Olmak.

3

Fen Edebiyat Fakültesi

Uygulamak

Sosyoloji

Araştırma

Görevlisi

7

1

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığı Efeler/AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

lakulte/fef/

Sosyoloji Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Sosyoloji Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. Sosyoloji Anabilim Dalında Doktora Yapıyor Olmak.

4

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Çalışma Ekonomisi

Araştırma

Görevlisi

7

1

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Nazilli / AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/nazüliiibf/

Çalışma Ekonomisi Bölümü veya İktisat Bölümü Lisans Mezunu Olmak. Bu Alanlann Birinde Tezli Yüksek Lisans Yapıyor Olmak.

5

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Sayısal Y öntemler

Araştırma

Görevlisi

6

1

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Nazilli / AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/nazilliiibf/

İşletme Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapmış Olmak. İşletme Anabilim Dalında Doktora Yapıyor Olmak.

6

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Üretim Yönetimi ve Pazarlama

Araştırma

Görevlisi

6

1

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı Nazilli / AYDIN

http://akademik.adu.edu.tr/

fakulte/nazüliiibf/

İşletme Bölümü Lisans Mezunu Olmak. İşletme Anabilim Dalında Tezli Yüksek Lisans Yapıyor Olmak.