Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 28 Aralık 2018 09:40, Son Güncelleme : 28 Aralık 2018 09:41
Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Sakarya Üniversitesi Rektörlüğünden:

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartlara göre Üniversitemiz'e Öğretim Üyesi alınacaktır.

1- Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için adayların, Başvuru Formuna (http://www.ilan.sakarya.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir) özgeçmişini, 2 fotoğrafını, nüfus cüzdan suretini, öğrenim belgelerini (Yurtdışından alınan diploma var ise, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca verilen Denklik Belgesi ile birlikte), yabancı dil belgesini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ile 4 adet CD'yi (CD içeriğinde: yayın dosyasında bulunan eserlerin dijital ortama aktarılması, Word ortamında Özgeçmiş ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri) ekleyerek İlgili Birime başvurmaları gerekmektedir.

2- Başvurularda Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri" dikkate alınacağından burada belirtilen belgelerin de eklenmesi gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi (http://www.ilan.sakarya.edu.tr/) adresinden temin edilebilir.

3- 2547 Sayılı Kanun'un Ek 38. maddesi uyarınca belirlenen %20'lik kota kapsamında başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

Son başvuru tarihi ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak başvurular ve eksik belge ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLGİLİ BİRİM

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

AÇIKLAMA

Adet

Derece

EĞİTİM FAKÜLTESİ

Temel Eğitim Bölümü

Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı

1

4

DEVLET KONSERVATUVARI

Türk Müziği Bölümü

Türk Müziği Anasanat Dalı

1

5

İslam Tarihi ve Sanatları/Dini musiki alanında doktora yapmış olmak, kanun sazı icracısı olmak.

Türk Müziği Anasanat Dalı

1

5

Müzikoloji ve Müzik Teorisi alanında doktora yapmış olmak.

HUKUK FAKÜLTESİ

Kamu Hukuku Bölümü

Ceza ve Ceza Muhakemesi

Anabilim Dalı

1

4

Özel Hukuk Bölümü

Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku

Anabilim Dalı

1

4