İzmir Katip Celebi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İzmir Katip Celebi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 28 Aralık 2018 09:27, Son Güncelleme : 28 Aralık 2018 09:39
İzmir Katip Celebi Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı

İzmir Katip Celebi Üniversitesi Rektörlüğünden:

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 10.07.2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Genel Kadro ve Usulü Hakkında 2 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 2547 sayılı Kanun'un 31. maddesi uyarınca "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" hükümleri doğrultusunda öğretim görevlisi alınacaktır.

No.

Birim/Fakülte

Bölüm lAnabilim Dalı

Adt.

Unvan

Drc.

ilan Özel Şartı

1

Rektörlük

Biyomedikal Test Kalibrasyon Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere.

1

öğr.Gör. (Uyg.Birim)

6

Biyoloji lisans mezunu olmak. Gelişim Anatomisi alanında tezli yüksek lisans mezunu olmak. Biyomedikal Cihaz Tasarımı alanında TÜBİTAK projesi deneyimine sahip olmak. Doku ve Hücre çalışmaları konusunda deneyimli olmak.

2

İstatistik, Danışmanlık ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere

1

Öğr.Gör.

(Uyg.Birim)

6

İstatistik lisans mezunu olmak, I.I.B.F. ile ilgili alanlarda tezli yüksek lisans yapmış olmak, istatistik Alanında en az 5 (beş) yıl deneyimli olmak.

3

Merkezi Araştırma Uygulama ve Araştırma Merkezinde görevlendirilmek üzere.

1

Öğr.Gör.

(Uyg.Birim)

6

Biyoloji lisans mezunu olmak, Biyoloji alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak; AFM, BET, Temas Açısı ve Yüzey Gerilimi ölçümü Cihazlarını kullanım sertifikalarına ve en az 2 yıllık Biyolog tecrübesine sahip olmak.

4

5

Grafen Uygulama ve Ararştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere

1

Öğr.Gör.

(Uyg.Birim)

6

Fizik Mühendisliği lisans mezunu olmak, Fizik alanında Doktora yapmış olmak, Enerji uygulamalarındaki Empedans Analizi, İPÇE, PE-CVD, Litografi ve Glovv-Box kullanım sertifikalarına sahip olmak.

1

Öğr.Gör. (Ders Verecek)

6

Rus Dili lisans mezunu olmak, Rus Dili alanında tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak, en az 3 yıl yüksek öğretim kurumlarında ders vermiş olmak

6

Sağlık Hizmetleri MYO

Fizyoterapi PR. Yönetim Bilimleri

1

Öğr.Gör. (Ders Verecek)

6

Sağlık Bilimleri Enstitisü Beden Eğitimi ve Spor Anabilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olmak. Yüzme Antrenörlük belgesine sahip olmak.

Başvuru Başlangıç

28.12.2018

Rektötrlük kadrolarına başvurular Personel Dairesi Başkanlığına diğer başvuru Sağlık Hizmetleri MYO'ya yapılacaktır. Başvurulara ilişkin

Son Başvuru

11.01.2019

Ön Değerlendirme

16.01.2019

ön değerlendirme ve nihai değerlendirme sonuçları ilgili birimin internet sayfasından ilan edilecek olup ilanların yayınlanacağı internet

Giriş Sınavı

21.01.2019

sayfaları aşağıda belirtilmiştir. Bu sitelerden yapılan duyurular tebligat mahiyetindedir, adaylara aynıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Nihai Değerlendirme

23.01.2019

Başvuru Yerleri, İnternet Sayfası Adresleri ve Telefon Numaralan

Personel Dairesi Başkanlığı

Çiğli Ana Yerleşke Yabancı Diller Binası Kat:2 Havaalanı Şosesi No:33/2 Balatçık 35620 Çiğli/İZMİR

web:

http://personel.ikc.edu.tr

0(232) 329 35 35

Sağlık Hizmetleri MYO

Çiğli Ana Yerleşke Yabancı Diller Binası Kat:3 Havaalanı Şosesi No:33/2 Balatçık 35620 Çiğli/İZMİR

Tel;

http://shmyo.ikc.edu.tr

0 (232) 329 35 35

Adayların;

- 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları,

- ALES'ten en az 70 puan almış olmaları, (Bir yükseköğretim Kurumurıda görev yapmakta olan veya doktora mezunu olduğunu belgeleyenler bu maddeden muaf olup muafiyetten yaradanmak istedikten takdirde ALES puanı 70 olarak dikkate alınacaktır)

- En az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmaları,

-Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan en az 50 puan almış olmaları (Meslek Yüksekokulu öğretim

görevlisi kadrosuna başvuracaklar bu maddeden muaftır.)

şarttır.

- Adayların transkriptleri, öndeğerlendirme ve nihai değerlendirilme aşamalarında 100'lük not sistemine göre değerlendirilecek olup, diğer not sistemlerinin değerlendirilmesinde Yükseköğretim Kurulu Eşdeğerlik Tablosu kullanılacaktır.

- Başvurular, belirtilen birimlere şahsen veya posta ile yapılacak olup, postadan kaynaklanan gecikmeler, yanlış birime ve eksik veya onaylı olması istenilen belgelerden onaysız olarak iletilen belgeler ile yapılan müracaatlar işleme alınmayacaktır.

- Yurtdışından alınmış diplomaların denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

- Adaylar aynı ilan dönemi içerisinde şartlarını taşıdığı tek ilana başvurabilirler, birden fazla ilalna başvuruda bulunduğu tespit edilen adayın tüm başvuruları iptal edilir.

Başvuruda istenilen Belgeler

1- Öğretim Elemanı Başvuru Formu (Fotoğraflı) (http://personel.ikc.edu.tr/S/11116/formlar internet sayfasında alınabilir)

2- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3- Özgeçmiş

4- ALES Sonuç Belgesi

5- Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavı veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınava ait sonuç belgesi.

6- Lisans ve Yüksek Lisans Diplomaları veya bu öğrenimlere ilişkin Geçici Mezuniyet Belgesi (Noter veya Resmi Kurumlarca onaylanmış mühüdU örneği. E-Devlet üzerinden alınanların karekodlu olması gerekmektedir.)

7- Lisans Transkripti (Aslı veya Noter/Resmı Kurumlarca onaylanmış mühüriü örneği, fotokopi değeriendirilmeyecek başvuru geçersiz kabul edilecektir.)

8- İlgili belge/sertifikalar ve deneyime esas sürelerin tespiti için Hizmet Dökümü veya onaylı Çalışma Belgesi.