Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 27 Aralık 2018 09:10, Son Güncelleme : 27 Aralık 2018 13:38
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen boş kadrolarına 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi (bakınız: www.personel.mu.edu.tr) hükümleri doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

a) Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe Örneğine, özgeçmiş, doçentlik belgesi, hizmet belgesi, yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 (altı) nüsha dosyayı (Profesörlük takdim çalışmasının da belirtildiği) ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

b) Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe Örneğine, özgeçmiş, doçentlik belgesi, hizmet belgesi ve yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir.

Doçentlik Eser İncelemesinden geçerek Doçentlik ünvanı almış ancak sözlü sınava girmemiş adayların; sözlü sınavları ilan başvuru süresi tamamlandıktan sonra Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından belirlenecek jüriler tarafından yapılacaktır.(Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi'nin 4.maddesi )

c) Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların www.personel.mu.edu.tr adresinde yer alan Öğretim Üyesi Başvuru Dilekçe Örneğine, özgeçmiş, doktora belgesi, hizmet belgesi, yabancı dil sonuç belgesi (Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvurma Atama ve Yükseltilme Yönergesi'nin 4.maddesi ) ve yukarıdaki internet adresinde yer alan Yönergedeki başvuru formu ile birlikte yayın listesi ,bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) nüsha dosyayı ekleyerek ilgili birimlere müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Adaylar, başvuru dosyalarından bir takımı yazılı olarak sunmak kaydıyla, diğer başvuru dosyalarını elektronik ortamda (CD,DVD veya Flash Bellek ) verebilirler.

AÇIKLAMALAR:

1) Bütün adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

2) Müracaatlar ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (onbeş) gün içerisinde yapılacak ve postadaki gecikmeler kabul edilmeyecektir.

3) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı tarafından denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

4) Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına doçent unvanını almış olanlar ile Profesörler müracaat edemezler.

6) (*) Bu kadrolara müracaat edecek bütün adayların "Yükseköğretim Kuramlarında Yabancı Dil Öğretimi ve Yabancı Dille Öğretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İlişkin Yönetmelik"in ilgili maddelerinde belirtilen yabancı dil şartını yerine getirmesi gerekmektedir._

5) Hizmet Belgesi Üniversitemiz dışından müracaat edecekler için istenmektedir.

Veteriner Fakültesi

Temel Bilimler

Veterinerlik

Anatomisi

Dr.Öğr.

Üyesi

5

1

Veteriner Fakültesi Mezunu ve Veteriner Anatomi anabilim dalında doktora yapmış olmak. Kalbin üç boyutlu rekonstrüksiyonu üzerine çalışmaları olmak.

Veteriner Fakültesi

Zootekni ve Hayvan Besleme

Hayvan Besleme ve Beslenme

Doçent

1

1

Doçentliğini Hayvan Besleme ve Beslenme Hastalıkları bilim alanından almış olmak. Kanatlı beslemede in-vitro organ banyo sistemi üzerine çalışmaları olmak.

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi

Resim

Resim

Dr.Öğr.

Üyesi

5

1

Toplum - Sanat konusunda çalışmaları ve Çağdaş Resim Sanatı konusunda araştırmaları olmak.

Mühendislik

Fakültesi(*)

Elektrik-Elektronik

Mühendisliği

Kontrol

Sistemleri

Dr.Öğr.

Üyesi

2

1

Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği doktora mezunu olmak. Makine Öğrenmesi tabanlı kontrol konularında çalışmaları bulunmak.

Mühendislik

Fakültesi(*)

Elektrik-Elektronik

Mühendisliği

Kontrol

Sistemleri

Dr.Öğr.

Üyesi

4

1

Elektrik Mühendisliğinde veya Kontrol Mühendisliğinde doktora yapmış olmak. Kontrol teorisi ve akıllı ulaşım sistemleri üzerine çalışmaları olmak.

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu

Bitkisel ve Hayvansal Üretim

Tıbbi ve

Aromatik Bitkiler

Doçent

1

1

Bitki ve böcek popülasyonlarının nüklear, mitokondoriyal veya morfometrik belirteçler kullanılarak karakterize edilmesi ve böceklerde insektisit direnç mekanizmalarının genetik temellerinin moleküler yöntemlerle araştırılması hakkında çalışmaları olmak.

Köyceğiz Meslek Yüksekokulu

Ormancılık

Ormancılık ve Orman Ürünleri

Doçent

1

1

Ağaç malzeme koruma ve üst yüzey işlemleri ile orman ürünlerinin sertifikasyonu konularında çalışmaları olmak.

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu

Pazarlama ve Reklamcılık

Halkla İlişkiler ve Tanıtım

Doçent

1

1

Veri madenciliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Dijital Oyunlar ve Karar Destek Sistemleri konularında çalışmaları olmak.

Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu

Bitkisel ve Hayvansal Üretim

Arıcılık

Doçent

1

1

Bal arısı Islahı ve bal arısı genetiği konusunda çalışmaları olmak.