Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Düzeltildi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı.

Kaynak : Resmi gazete
İlan Giriş : 28 Aralık 2018 09:45, Son Güncelleme : 28 Aralık 2018 09:47
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Elemanı Alım İlanı- Düzeltildi

DÜZELTME İLANI

26.12.2018 tarih ve 30637 sayılı Resııu Gazetede yayımlanan Üniversitemiz Feıı-Edebiyat Fakültesi Prehistorya ve öııasya Arkeolojisi Aııabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Kadrosuna ilişkin ilanımız Anabilin) Dalı adııını yanlış yazılması nedeniyle, aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

Dııyunılıır.

Birimi

Unvanı

K

Adet

Niteliği

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Protohistorya ve Önasya Arkeolojisi

Dr.öğretim Üyesi

3

1

Arkeoloji bölümü lisans mezunu olup, bu alanda doktora yapmış olmak

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğünden:

Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kapsamında Öğretim Görevlisi Alınacaktır.

Sınav Takvimi

Duyuru Başlama Tarihi Son Başvuru Tarihi Ön Değerlendirme Tarihi Sınav Giriş Tarihi Sonuç Açıklama Tarihi

26.12.2018

09.01.2019 Çarşamba günü mesai bitimine kadar

15.01.2019

21.01.2019

30.01.2019

Kabul Edilecek Başvuru Şekli: Şahsen veya Posta ile

Başvuru Adresi: Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Avşar Kampusü Oniki şubat / Kahramanmaraş

Sonuçların Açıklanacağı İnternet Adresi: www.ksu.edu.tr

Genel şartlar

I- Bu Yönetmelik kapsamındaki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak atamalarda;

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) ALES'ten en az 70, Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil sınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmak gerekir. Merkezi sınav muafiyetinden yararlanmayı talep edenlerin ön değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında ALES puanı 70 olarak kabul edilir.

(2) Ö11 değerlendirme ve nihai değerlendirme aşamalarında lisans mezuniyeti notunun hesaplanmasında kullanılacak 4Tük ve 5 Tik not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu kararıyla belirlenir, Diğer not sistemlerinin 100'lük not sistemine eşdeğerliğine üniversitemiz senatosu karar

(3) İlanda belirtilmeyen hususlarda Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri geçerlidir.

Özel şartlar

(1) Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak şartı aranır.

(2) Meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda en az tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak ya da lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrübe sahibi olmak şartı aranır.

(1) Doktora veya tıpta, diş hekimliğinde, eczacılıkta ve veteriner hekimlikte uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış olanlarda, meslek yüksekokullarının Yükseköğretim Kurulu tarafından belirlenen uzmanlık alanlarına atanacak olanlarda, yükseköğretim kurulularında öğretim elemanı kadrolarında çalışmış veya çalışmakta olanlarda merkezi sınav şartı aranmaz.

(2) Meslek yüksekokullarının, yukarıda belirtilen Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrası kapsamındaki öğretim görevlisi kadroları haricindeki öğretim elemanı kadrolarına yapılacak başvurularda yabancı dil şartı aranmaz.

İstenen Belgeler ve Önemli Notlar

Başvuruda İstenen Belgeler:

1- www.ksu.edu.tr adresinde yayımlanan başvuru formu ekinde;

2- Özgeçmiş,

3- Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge

4- Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora mezuniyet belgelerinin fotokopisi veya E-Devlet çıktısı (Yurtdışından alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.)

5- Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora transkripti (onaylı)

6- ALES Belgesi,

7- Yabancı Dil Belgesinin fotokopisi (KPDS, ÜDS veya muadili) (İstenmişse),

8- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,

9- Fotoğraf(l adet)

10- Onaylı Hizmet Belgesi / Tecrübe Belgesi (istenilen alanda çalıştığım gösterir belge ile birlikte SGK Hizmet Dökümü mutlaka eklenecektir.)

Önemli Notlar:

1- Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar başvuru yapılacak birime ulaşması gerekmektedir.

2- Adaylar ilan edilen kadrolardan ancak birine başvuru yapabilir, aynı ilan dönemi içinde birden fazla kadroya başvuran adayların başvuruları değerlendirilmez.

3- Onayı Hizmet / Tecrübe belgesi; hizmetin yerine getirildiği kamu kurum ve kuruluşu / şirket / firmadan hizmet belgesi veya onaylı bir yazıyla belgelendirilmelidir.

4- Onaylı Hizmet / Tecrübe belgesi ile birlikte çalışılan sürelere ait SGK çıktısının da gönderilmesi gerekmektedir. Yalnızca SGK çıktısı kabul edilmeyecektir.

5- İlan özel şartında sertifika/belge istenmiş ise bu belge ve/veya sertifikalarında gönderilmesi gerekmektedir.

6- Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar değerlendirmeye alınmayacaktır.

7- Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

8- Üniversitemiz sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Üniversite internet sayfasından yapılan tüm duyurular tebligat mahiyetindedir. Kişilere ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

BİRİM

K.UNVAN1

K

ADET

ALES

Y. DİL

NİTELİĞİ

TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon

Öğr. Gör.

6

1

70

-

Çizgi Film ve Animasyon, Grafik, Görsel İletişim Tasarımı, Reklamcılık ve Görsel Tasarım, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden birinden lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren alanında en az iki yıl deneyimli olmak.

Geleneksel El Sanatları

Öğr. Gör.

6

1

MUAF

-

Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü lisans mezunu olup tezli yüksek lisansını klasik çini desenleri üzerine yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren çini işlemeciliği konusunda öğretici olarak en az iki yıl deneyimi olmak.

Geleneksel El Sanatları

Öğr. Gör.

6

1

MUAF

-

Nakış öğretmenliği lisans programından mezun olup belgelendirmek kaydıyla Yükseköğretim Kuruntunda bir yıl ders verme ve sim-sırma alanında öğretici olarak üç yıl çalışmış olma deneyimine sahip olmak.

Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi

Öğr. Gör.

6

1

70

-

Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup bu alanda tezli yüksek lisans yapmış veya Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup Kontrol ve Kumanda Sistemleri alanında tezli yüksek yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren alanında en az iki yıl deneyimli olmak.

Gaz ve Tesisatı Teknolojisi

Öğr. Gör.

5

1

70

-

Enerji Sistemleri Mühendisliği veya Makine Mühendisliği bölümlerinden mezun olup belirtilen alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren alanında en az iki yıl deneyimli olmak.

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı

Öğr. Gör.

4

1

MUAF

-

Kuyumculuk Bölümü lisans mezunu olup, belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren kuyumculuk alanında 3D modelleme tasarım ve üretim konusunda altı yıl tecrübesi olmak.

GÖKSÜN MESLEK YÜKSEKOKULU

Harita ve Kadastro

Öğr. Gör.

4

1

70

-

Harita Mühendisliği veya Şehir ve Bölge Planlama bölümü lisans mezunu olup, belirtilen alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanında en az iki yıl deneyimli olmak.

KAHRAMANMARAŞ SAĞLIK HİZMETLERİ M YO

Anestezi

Öğr. Gör.

4

1

70

-

Tıp Fakültesi mezunu olmak veya Sağlık Bilimleri Fakültesi mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ya da diğer sağlık bilimleri temel alanında lisans mezunu olup farmakoloji alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

İlk ve Acil Yardım

Öğr. Gör.

4

1

70

-

Tıp Fakültesi mezunu olmak ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi veya Sağlık Bilimleri Yüksekokulu lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanda en az iki yıl deneyimli olmak.

Fizyoterapi

Öğr. Gör.

4

1

70

-

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanında en az iki yıl deneyimli olmak.

Yaşlı Bakımı

Öğr. Gör.

4

1

70

-

Gerontoloji bölümü lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

BİRİM

K.UNVAN1

K

ADET

ALES

Y. DİL

NİTELİĞİ

SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Öğr. Gör.

4

1

70

Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Finansman bölümleri lisans programlarının birinden mezunu olup belirtilen alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanda en az iki yıl deneyimli olmak.

Maliye

Öğr. Gör.

4

1

70

Maliye Bölümü lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanda en az iki yıl deneyimli olmak.

Aşçılık

Öğr. Gör.

4

1

MUAF

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak veya belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanda en az İki yıl deneyimli olmak.

Lojistik

Öğr. Gör.

4

1

70

Lojistik, Lojistik ve Taşımacılık ya da Lojistik Yönetimi Bölümü lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak ve belgelendirmek şartıyla lisans mezuniyet tarihinden itibaren belirtilen alanda en az iki yıl deneyimli olmak.

TÜRKOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU

Sivil Savunma ve İtfaiyecilik

Öğr. Gör.

4

1

MUAF

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü lisans mezunu olup alanında tezli yüksek lisans yapmış oiınak veya lisans mezuniyet tarihinden sonra belgelendirmek kaydıyla belirtilen alanda en az iki yıl deneyimli olmak.

Gıda Teknolojisi

Öğr. Gör.

4

1

70

Gıda Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olup aynı alanda tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Kahramanmaraş yöresindeki süt ve süt ürünlerinde aflatoksin M1 varlığı konusunda çalışması olmak.

AKSİN SAĞLIK YÜKSEKOKULU

Hemşirelik

Öğr. Gör.

4

1

70

50

Hemşirelik lisans mezunu olup hemşirelik alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.