Göksu Elektrik Dağıtım AŞ ve Toroslar EDAŞ özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 31 Ekim 2007 08:10, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Göksu Elektrik Dağıtım AŞ ve Toroslar EDAŞ özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerlerine Daimi Özürlü Eleman Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl : K.Maraş İl Müdürlüğü

Kamu Kuruluşunun Adı : Göksu Elektrik Dağıtım AŞ. İnsan Kaynakları Müdürlüğü K.Maraş

Statü : Özürlü

Meslek Adı : Metal Levha İşçisi

İşgücü Sayısı : 3

Eğitim Durumu : EML ve Mesleki Eğitim Veren Okulların Metal Bölümü Mezunu

Aranılan Diğer Nitelikler : Endeks Okuma İşlerinde Çalışma Tercih Sebebi

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine;

- Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile KPSS P94 Puanına göre başvurabilecektir.

- Adaylar aynı işyerinin aynı tarihlerde birden fazla talebin yayımlanması halinde durumları uyan müracaatçılar yalnızca bir talebe başvurabileceklerdir.

- Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine ibraz edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

12045/1-1

Türkiye İş Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine daimi statüde engelli işçi alınacaktır.

Taleplere durumu uyanların bulundukları yerdeki Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Talebi alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Özürlü E.Hükümlü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Gaziantep İl Müdürlüğü Toroslar EDAŞ Gaziantep İl Müdürlüğü Özürlü Diğer Mühendisler 1 Lisans Mezunu (Makine, İnşaat, Harita, Elektrik, Jeodezi- Fotogrametri )  

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine.

Talep şartlarına durumu uyan adayların ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde 2004 veya 2006 KPSS sonuç belgesiyle (KPSS 3) Kurum ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi Resmi Tatile veya hafta sonu tatiline rastladığında bir sonraki işgünü içerisinde müracaat edebileceklerdir.

Merkezi sınavdan muaf kişilerden (Önceliklilerden ) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Sube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Kurum, müracaatta bulunan bu adayların Kuruma kayıt tarih sırasına göre talebi iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgiyi, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

İstenilen Belgeler İŞKUR Personeli tarafından görülecektir.