Uludağ EDAŞ ve Dicle EDAŞ özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

İlan Giriş : 27 Ekim 2007 11:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Uludağ EDAŞ ve Dicle EDAŞ özürlü ve eski hükümlü alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Şırnak İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen iş yerine Eski Hükümlü daimi işçi alınacaktır

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi Resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan İl Müdürlüğü Kamu Kuruluşunun Adı Statü Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Şırnak İl Müdürlüğü Dicle EDAŞ Müessese Müdürlüğü Eski Hükümlü İnşaat Teknikeri 1 Meslek Yüksek Okulu Mezunu Olmak MYO İnşaat, bölümünden mezun olmak

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine :

- 2004 veya 2006 KPSS?ye giren adayların talep şartlarına durumu uymak koşuluyla, ilanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Türkiye İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerine Nüfus Cüzdanı, Eski Hükümlü Belgesi, KPSS-2004 veya KPSS-2006 sınav sonuç belgelerinin asıllarıyla birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan adaylar kuruma kayıt tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından ayrıca yazılı olarak belirtilecektir.

11871/1-1

?? ? ??

Türkiye İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine Daimi statüde Özürlü ve Eski Hükümlü işçi alınacaktır.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Sosyal Durumu Eğitim Durumu Aranılan Nitelikler
Bursa Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Harita Mühendisi 1 Özürlü Harita Mühendisi Bölümü veya Jeodezi Fotogrometri Mühendisliği Bölümü mezunu olmak Coğrafi bilgi sisteminde tecrübeli olmak.
Bursa Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. Büro İşçisi 1 Eski Hükümlü Meslek Yüksek Okulu İnşaat-Harita-Elektrik Bölümü mezunu olmak. -

Yukarıda belirtilen talebe başvuracak adayların dikkatine;

* 2004 (KPSS) ? 2006 KPSS sınavına katılmış olmak.

* Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde KPSS 2004 veya KPSS 2006 sınav sonuç belgesi ile birlikte bulunduğu yerdeki İl/Şube Müdürlüklerinin ünitesine şahsen başvurmaları gerekmektedir.

* Adaylar aynı işyerinin aynı gün veya ayrı tarihlerde yayınlanmış talepleri olsa dahi durumlarına uygun taleplerden yalnızca bir talebe müracaat edebileceklerdir.

* Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puanı alan adaydan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde nihai liste oluşturularak işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

* Ayrıca, Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden durumları talep şartlarına uyanlardan, talebin 2 katını geçmeyecek sayıda ve kayıt tarihine göre isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte liste halinde işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna gönderilecektir.

* İşyerine isimleri bildirilen kişilere, yazılı ve sözlü / mülakat yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.