Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alım ilanı (16 kişi)

İlan Giriş : 26 Ekim 2007 10:08, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Taşkömürü Kurumu işçi alım ilanı (16 kişi)

Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen iş yerine daimi işçi alınacaktır. Aşağıda belirtilen taleplere durumu uyanların Türkiye İş Kurumu İl yada Şube Müdürlüklerine 2004 KPSS veya 2006 KPSS Sınav Sonuç Belgelerinden herhangi biri ile şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı Açık İş Sayısı Eğitim Durumu Aranan Diğer Nitelikler
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Kılavuz Kaptan 1 4 Yıllık Denizcilik Yüksek Okulu veya Denizcilik Fakültelerinden Mezun Olmak. Uzak Yol Kaptan Ehliyetine sahip olmak. Meslek konusunda deneyim sahibi olmak. İngilizce bilmek tercih sebebi olacaktır.
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Avukat 4 Hukuk Fakültesinden mezun olmak. İngilizce bilmek tercih sebebi olacaktır.
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Bilgisayar Mühendisi (Yazılım) 1 Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği Yazılım Bölümünden Mezun olmak. İngilizce bilmek tercih sebebi olacaktır.
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Bilgisayar Mühendisi (Donanım) 1 Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği Donanım Bölümünden Mezun olmak İngilizce bilmek tercih sebebi olacaktır.
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Harita ve Kadastro Teknikeri 3 2 Yıllık Meslek Yüksek Okullarının Harita ve Kadastro Bölümünden mezun olmak.  
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Aşçı 1 Tüm Meslek ve Teknik Liselerin Aşçılık Bölümünden mezun olmak.  
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Tesviyeci 4 Tüm Meslek ve Teknik Liselerin Torna-Tesviye Bölümünden Mezun olmak.  
Türkiye İş Kurumu Zonguldak İl Müd. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müd. Elektronik Teknisyeni 1 Tüm Meslek ve Teknik Liselerin Elektronik Bölümünden Mezun olmak.  

Yukarıda Belirtilen Taleplere Başvuracak Adayların Dikkatine

- 2004 veya 2006 KPSS P3, KPSS P93, KPSS P94 puanlarının 60 ve üzerinde olanlar ile Lisans mezunu şartlı taleplerimize Yüksek Lisans Eğitimlilerde başvuruda bulunabilirler.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alan adaylardan başlayarak açık iş sayısının iki katını geçmeyecek şekilde Nihai Liste oluşturulacak olup, işçi talebinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna isim ve adresleri bildirilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (Önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar kuruma kayıt tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgi ve işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

- İşyerine isimleri bildirilen kişilere sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.