Amasya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 25 Ekim 2007 09:41, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Amasya Üniversitesi Akademik Personel İlanı

Amasya Üniversitesi Rektörlüğünden :

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere Öğretim Elemanı alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartları taşımaları gerekmektedir.

Not : 1- Öğretim Üyesi olarak müracaat edecek adayların ?Amasya Üniversitesi Akademik Yükseltme Kriterleri?nde belirlenen koşulları yerine getirmeleri gerekmektedir. (Akademik Yükseltme Kriterlerine http://www.amasya.edu.tr adresinden ulaşılabilir.)

1- Doçent adaylarının; Dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve doçentlik belgesinin noter tasdikli sureti ile başvurmaları gerekmektedir.

2- Yardımcı Doçent adayları; yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ve yabancı dil belgeleri ile başvurmaları gerekir. Adayların ÜDS?den en az 50 veya eşdeğerliliği kabul edilen sınavlardan eşdeğeri puan almaları gereklidir. 50-65 arası puan alan adayların ilgili birimlerce yapılacak olan yabancı dil sınavında başarılı olması şarttır. 65 ve üstünde puan alanlar ise birimlerce yapılacak yabancı dil sınavından muaf tutulacaktır.

Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

Müracaat yeri : Doçent adayları Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adayların ilgili birimlere; Şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Müracaat tarihi : Adayların ilanın Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten (25.10.2007) itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gün içerisinde olup, yabancı dil sınavına girecek adaylar sınav tarihlerini ve yerlerini ilgili birimlerden öğreneceklerdir.

Birimi Anabilim Dalı/Bölüm Doçent Yard.Doç.
Eğitim Fakültesi İ.Ö.Sınıf Öğretmenliği 1 (üstün yeteneklilerin Fen Eğitimi Konusunda Doktora yapmış olmak)  
Eğitim Fakültesi İ.Ö. Sosyal Bilimler - 1 (Coğrafya Eğitimi alanında Doktora yapmış olmak)
Meslek Yük.Ok.   - 1 (Elektrik Makineleri konusunda Doktora yapmış olmak)