Konya İli Hüyük İlçesi Kıreli Belediyesi Zabıta Memur Alım İlanı

İlan Giriş : 22 Ekim 2007 12:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Konya İli Hüyük İlçesi Kıreli Belediyesi Zabıta Memur Alım İlanı

KONYA İLİ HÜYÜK İLÇESİ KIRALİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI' NDAN

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazete' de yayınlanan Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara dair Sınav Yönetmeliğine göre, Belediyemizde boş bulunan ve aşağıda belirtilen kadrolara Belediye Zabıta Yönetmeliği' nin 13. maddesindeki Zabıta Memurluğuna atanma şartlarına göre boş Zabıta Memuru kadrosuna sözlü sınav ile İlk defa atanacak memur alım yapılacaktır.

MÜRACAAT EDİLECEK KADROLAR

SINIFI KADROÜNVANI DERECE ADEDİ CİNSİYETİ BRANŞI EN AZ KPSS PUANI

GİH ZABITA MEMURU 11 DERECE 1 ADET BAYAN 73

A-ÖN ŞARTLAR;

a-Türk Vatandaşı olmak,

b-18 yaşını tamamlamış, 30 yaşını tamamlamamış olmak,

c-Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

d-Taksrli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla apis veyahut affa uğramış olsalar bile, Devletin şahsiyetine, karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, lolandınalık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kinci suçtan veya isti nal ve islHak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlann lan doiayı hükümlü bulunmamak,

B-ÖZEL ŞARTLAR

a. ZABITA MEMURU KADROSUNA MÜRACAAT İÇİN GEREKEN ŞARTLAR

1. En az Lise mezunu olmak.

2. Tartılma ve ölçülme aç kamına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla; en az 1.60 m. Boyunda olmak ve boyun 1 n. den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg. dan fazla fark olmamak,

3. 25 yaşını doldurmamış olmak

4. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme 2004 - 2006 (KPSS) sı avlanna girmiş ve KPSSP3,KPSSP93 ve KPSSP94 puan türünden 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almış olmak.

5. Özel güvenlik belgesi sahibi olmak

C-BAŞVURUDA İSTENECEK BELGELER

-Dilekçe, iş Talep Formu (Kurumumuzdan temin edilecektir.)

-KPSS puanını gösteren belgenin aslı veya onaylı örneği (2004-2006)

-Nüfus cüzdan fotokopisi, Adli Sicil Kaydı

-Diploma veya mezuniyet belgesi

-Sağlık Raporu

D-BAŞVURU YERİ VE SÜRESİ

-Başvurular, Kıreli Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğüne şahsen yapılacak olup, başvurular 15 Ekim 2007 tarihinde başlayıp >4 Ekim 2007 tarihinde mesai bitiminde sona erecektir. Zamanında yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır,

E-SINAV YERİ VE ZAMANI

- İdare, başvuru yapan adayları KPSS başarı puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, ata na yapılacak boş kadro sayısının üç katı oranında adayı sınava çağınr. Sınava çağrılan adaylara idarece düzenlenen bir sınav jiriş belgesi gönderilir. Sınav; Kıreli Belediye Başkanlığı Meclis salonunda 16/11/2007 saat 10.00'da sözlü sınav olarak rapılacaktır.

F-SINAV KONUSU

a-Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b-Atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi

c-657 sayılı devlet memurlan kanunu

d-Mahalli idareler ile ilgili temel mevzuat

G-DEGERLENDİRME

1. Sözlü sınavda değerlendirme 100 tam puan üzerinden yapılacaktır. Başanlı olabilmek için en az 70 ve üzeri puan al nak gerekmektedir.

2. Memuriyete girişe esas teşkil edecek sınav sonucu, Kurum sınav başarı puanının % 50 si ile KPSS PUANININ % 50 si alınmak suretiyle belirlenecektir.

3. Sınavı kazananlar yazılı olarak bildirilecektir.

4. Atama yapılanlardan göreve başlamayanlann yerine yedek adaylar arasından başarı sırasına göre atama yapılacaktır.