İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erzurum Et ve Süt Kurumu Geçici İşçi Alım İlanı

Kaynak : İşkur
İlan Giriş : 20 Kasım 2018 09:27, Son Güncelleme : 20 Kasım 2018 09:28
Erzurum Et ve Süt Kurumu Geçici İşçi Alım İlanı

ERZURUM ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜD.ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 26 Kasım 2018
Yayınlanma Tarihi : 20 Kasım 2018

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:


A) Genel Hususlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) EKPSS'ye tabi engelli işçi taleplerine başvuru yapacak adaylar, hangi yılın puanını kullanarak başvuru yapacaklarını başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra değişiklik talepleri kabul edilmeyecektir.
4) İşçi taleplerine başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
5) KPSS/EKPSS'ye tabi işçi taleplerine müracaat eden iş arayanların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dört katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.
6) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.
7) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
8) Taleplere başvuru yaparak nihai listelere giren adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşlarına ibraz etmek zorundadır. Belge teslim tarihi ve yeri, kamu kurum ve kuruluşlarınca adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
9) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
10) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
11) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayınlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
12) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Şartlar:


1) Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR İl Müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.
2) Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
3) İşçi taleplerine başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi başvuru esnasında işaretleyerek seçeceklerdir. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmeyecektir.
4) Kuraya tabi taleplere başvuru yapan iş arayanların ve önceliklilerin tamamı kura çekimi için talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Açık iş sayısının dört katını geçmeyecek şekilde oluşturulan nihai listeler seçme işlemi yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.
5) İşe alınacak işçilerin sadece noter kurasıyla belirleneceği kuraya tabi işgücü taleplerinde, öncelikliler de dahil olmak üzere talep şartlarına uygun tüm başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve ihtiyaç duyulacak sayıda yedek aday doğrudan kura sonucu belirlenecektir.
6) Taleplere başvuru yaparak nihai listelere giren adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşlarına ibraz etmek zorundadır. Belge teslim tarihi ve yeri, kamu kurum ve kuruluşlarınca adaylara duyurulacaktır. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılacak olup yerlerine sıralamada yer alan diğer kişiler dahil edilebilecektir.
7) Sınav gün, saat ve yeri ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek olup ilgililerin adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
8) Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkacaktır.
9) Kamu kurum ve kuruluşlarının işçi taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci adresleri dikkate alınacaktır. İlçe, il veya bölge düzeyinde yayınlanan işçi taleplerinin başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
10) Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.


B) Özel Şartlar:


Kasap mesleğinde geçici işçi statüsünde çalıştırılmak üzere (yıllık çalıştırılma süresi 299 gün) 5 kişi alınacaktır. Ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak, en az İlköğretim mezunu olmak, MEB, EBK ve İŞKUR tarafından düzenlenen et işçiliği ve kasaplık eğitiminden (SEKAP) Sertifika Sahibi Olmak veya Kasaplık konusunda Ustalık veya Kalfalık belgesine sahip bulunmak. - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 iş gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - 28/11/2018 tarihinde saat 14: 00 de Erzurum Et Kombinası Müdürlüğünde Kura çekimi yapılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için işveren tarafından ayrıca davet yapılmayacaktır. Kura sonuçları, sınav yeri ve saati, sınava gelmeden önce istenilecek evraklar ve sınav sonuçları www.esk.gov.tr adresinden ilan edilecektir. - İlköğretim düzeyinde bir eğitim gerektiren ve kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. - Kuraya tabi taleplerde ise durumu talep şartlarına uygun olan önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir.-Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adaylar, istenilen evrakları en geç 04.12.2018 gününe kadar Erzurum Et Kombinası Müdürlüğüne teslim edilecektir.-İşe alınacak kişiler Erzurum da İstihdam edilecektir. TÜRKİYE İŞ KURUMU ERZURUM İL MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜNDE TALEPLE İLGİLİSORUMLU KİŞİ: Hakan AVCI Personel Şefi 0442 2351147

Meslek Bilgileri

MeslekDeneyim (Yıl)Öğrenme Türü
Kasap

Kura Bilgileri

Kura YeriKura TarihiKura Saat Dilimi
ERZURUM ET VE SÜT KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ28.11.201814:00 - 15:00

Aranan Nitelikler

Nitelik BaşlığıNitelik Aciklamasi
Meslek Belgeleri ve SertifikalarıKalfalık Belgesi, Ustalık Belgesi

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : ILICA MAHALLESİ E80 KARAYOLU CADDESİ NO:87
25700 AZİZİYE
ERZURUM / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :AŞKALE, ÇAT, ERZURUM MERKEZ, HINIS, HORASAN, İSPİR, KARAYAZI, NARMAN, OLTU, OLUR, PASİNLER, ŞENKAYA, TEKMAN, TORTUM, KARAÇOBAN, UZUNDERE, PAZARYOLU, AZİZİYE, KÖPRÜKÖY, PALANDÖKEN, YAKUTİYE

İrtibat Bilgileri

Adı SoyadıHAKAN AVCI
ÜnvanıPersonel Şefi
Telefon No04422351147
E-Posta[email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 5
Çalışma Şekli Geçici / Tam Süreli