Merkez Bankası Bilgi İşlem Elemanı Alım İlanı

İlan Giriş : 21 Ekim 2007 15:35, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Merkez Bankası Bilgi İşlem Elemanı Alım İlanı

TÜRKYE CUMHURYET MERKEZ BANKASI'NA
BLG SLEM ELEMANI ALINACAKTIR

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dare Merkezi Bilisim Teknolojileri Genel Müdürlügü'nde sözlesmeli Bilgisayar Uzman Yardımcısı olarak çalıstırılmak üzere bilgi islem elemanı alınacaktır.

1- ADAYLARDA ARANACAK KOSULLAR
a) Türkiye?de ya da yabancı ülkelerde en az dört yıllık lisans ögrenimi veren yüksek ögretim kurumlarının Bilgisayar Mühendisligi programlarından mezun olmak veya lisans ögrenimlerine bakılmaksızın Bilgisayar Mühendisligi programlarında lisansüstü egitim almıs olmak,

b) Son basvuru tarihi itibariyle 30 yasından büyük olmamak, (02 Kasım 1977 ve daha sonra doganlar)

c) İyi derecede ngilizce bilmek, [son basvuru tarihi itibariyle son iki yılda, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)?ndan en az 70 veya Test of English as a Foreign Language (TOEFL)?den en az 500 veya 173 veya 61 veya International English Language Testing System (IELTS)?den en az 6 puan almıs olmak veya Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS)?nda en az 42 yabancı dil sorusunu dogru olarak cevaplamıs olmak]

d) Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Memurları Yönetmeligi'nin 10. maddesinde yazılı diger nitelikleri tasımak,

2- SINAVLAR
- Adaylar Ankara'da ?bilgisayar ve internet programlama, sistem programlama, isletim sistemleri, veri yapıları ve algoritmalar, sistem gelistirme ve modelleme, veri tabanı sistemleri, bilgisayar agları, bilgisayar ve ag güvenligi, yazılım mühendisligi, yönetim bilisim sistemleri? konularından Bilgisayar Uzman Yardımcısı Meslek Sınavı?na, bu sınavlarda basarılı olanlar sözlü sınav-mülakata tabi tutulacaktır.

- Sınavların yeri ve tarihi Bankamız internet sitesinde (www.tcmb.gov.tr) ilan edilecek olup, ayrıca adaylara yazılı olarak bildirimde bulunulmayacaktır.

3- BASVURU
Adayların;
a) Nüfus Hüviyet Cüzdanının aslı ile birlikte bir fotokopisini,
b) Ögrenim belgesinin aslı ile birlikte bir fotokopisini,
c) KPDS veya TOEFL veya IELTS veya KPSS sonuç belgesinin aslı ile birlikte bir fotokopisini,
d) 4,5 x 6 cm. boyutunda iki fotografı,
basvuru sırasında dolduracakları ?Sınav Müracaat Formu? ile birlikte en geç 02 Kasım 2007 Cuma günü çalısma saati sonuna kadar Bankamızın asagıda adresleri belirtilen birimlerine bizzat vermeleri gerekmektedir.

Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
ADRES:
T.C.Merkez Bankası T.C.Merkez Bankası T.C.Merkez Bankası
dare Merkezi stanbul Subesi zmir Subesi
Personel Yönetimi Müdürlügü Bankalar Cad. No: 39/41 Cumhuriyet Bulvarı No: 3
stiklal Caddesi No: 10 Karaköy/STANBUL ZMR
Ulus/ANKARA