Türkiye Vagon San.A.Ş. özürlü işçi alım ilanı (1 kişi)

İlan Giriş : 18 Ekim 2007 08:47, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Türkiye Vagon San.A.Ş. özürlü işçi alım ilanı (1 kişi)

Türkiye İş Kurumu Sakarya İl Müdürlüğünden :

Aşağıda Belirtilen İşyerine Daimi Statüde ÖZÜRLÜ işçi Alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşunun Adı Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Sakarya İl Müdürlüğü Türkiye Vagon San.A .Ş. Genel Müdürlüğü Bilgisayar Operatörü 1 Lise Ve Dengi Okul Mezunu Olmak - MEB Onaylı Bilgisayar Sertifikası Sahibi Olmak. - 18 Yaşını Tamamlamış Olmak.

? Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Özürlü belgesi ve Diploma ile kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine Şahsen başvuruları gerekmektedir. (KPSS 2004 veya KPSS 2006 sınavlarından birine girmiş olanlar başvuru yapabileceklerdir)

? Merkezi sınavdan muaf kişiler (Önceliklerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine beyan edeceklerdir. Müracaatta bulunan bu adaylar arasından, Kuruma kayıt tarih sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde sözlü sınav/mülakat için İsim ve Adresleri ile durumlarını belirten açıklayıcı bilgileri, işçi isteğinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

? İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav/mülakatın yeri ve zamanı, talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.