Sinop Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 16 Ekim 2007 14:12, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Sinop Üniversitesi Akademik Personel İlanı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ REKTORLUGU'NDEN

Üniversitemize 2547 sayılı Kanun Hükümlerine göre devamlı statüde çalıştırılmak üzere öğretim Üyesi alınacaktır. Adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesindeki ve diğer ilgili mevzuatlardaki şartlan
taşımalan gerekmektedir.

NOT: Adayların "Sinop Üniversitesi Akademik Yükseltme Kriterleri'nde belirlenen koşullan yerine getirmeleri gerekmektedir. (Akademik Yükseltme Kriterlerine http://www.omu.edu.tr adresinden
ulaşılabilir.)

1- Profesör adaylanmn; Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 17. maddesi gereğince dilekçeleri ekinde özgeçmişini, yayın listesini, tebliğleri ile bunlara yapılan atıflan, yönettiği doktora çalışmalanm, Üniversiteye katkılannı kapsayan ve belgeleyen 6 takım dosya ile,

2- Yardımcı Doçent adaylan; Yabancı dili belirten bir dilekçe, özgeçmişleri, bilimsel çalışma ve yaymlannı kapsayan 4 takım dosya ve noter tasdikli mezuniyet belgesi, doktora veya uzmanlık belgesinin noter tasdikli sureti ve yabancı dil belgeleri ile başvurmalan gerekir.

- Adayların KPDS ve ÜDS'den 50 veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili birpuan almış olmalan gerekmektedir.
Yardımcı Doçent kadrolarına Doçentler başvuramazlar.

MÜRACAAT YERİ: Profesör adaylanmn Üniversitemiz Rektörlüğüne, diğer adaylann ilgili birimlere; ŞAHSEN başvurmalan gerekmektedir.

MÜRACAAT TARİHİ: Profesör adaylanmn ilanın Resmi Gazete ve Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren (en son yayınlanan ilan dikkate alınacaktır) 15 gün içerisinde diğer adaylann ise Gazetede yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde başvurmalan gerekli olup, yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri ilgili birimlerden öğrenilecektir.

BİRİMİ BÖL./ANABİLİMDALI KADRO UNVANI ADET AÇIKLAMA
Fen-Edebiyat Fak. İstatistik Profesör 1 Biyoistatistik alanında çalışmış olmak.

Su Ürünleri Fak. Balıkçılık Temel Bilimleri Yardımcı Doçent 1- Değişik Havuz Yapılarının Balıklara Etkileri konusunda çalışmış olmak.

Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Yardımcı Doçent 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıklan Hemşireliği konusunda uzman olmak.