Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

İlan Giriş : 16 Ekim 2007 08:18, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Kırıkkale Üniversitesi Akademik Personel İlanı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Kanun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri ile Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve atama Kriterlerine göre öğretim elemanı alınacaktır.

Başvuruda bulunacak adaylar, yazışma adreslerini içeren, başvurdukları bölüm ve anabilim dallarını belirttikleri dilekçelerine, özgeçmiş, 2 adet fotoğraf, öğrenim durumlarını gösterir belgeler ve nüfus cüzdanı örneğini ekleyerek Rektörlük Okutman kadrolarına müracaat edecek adayların Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına. diğer kadrolara müracaat edecek adayların ise ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Yardımcı Doçent kadrolarına müracaat edecek adayların;

Başvuru dilekçelerine yukarıdaki belgelere ilave olarak özgeçmişlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyalan ile KPDS? ndan asgari 60 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan aldıklarına dair belgeyi dilekçelerine ekleyerek ilgili birimlere şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Öğretim Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların;

İlgili alanda lisans mezunu (karsısında bir üst öğrenim şartı aranmadığı takdirde) ve en az iki yıl tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.

Merkezi Sınav'dan; (LES)'ndan son iki yılda başvurduğu alan ile ilgili 50 puan veya ALES'ten 70 puan aldıklarına dair belgeyi (doktorasını tamamlamış olanlar hariç) ibraz etmeleri gerekmektedir. (Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Kurulu'nun 11.07.2007 tarihli 2007-8 sayılı Kararı kapsamına giren El Sanatları Programına alınacak Öğretim Görevlisi merkezi sınavdan muaftır) Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adaylarda yabancı dil şartı aranmaz.

Araştırma Görevlisi kadrolarına müracaat edecek adayların;

İlgili alanda lisans mezunu olmaları şart olup, öğrencilikleri sırasında uyarma cezası dışında herhangi bir disiplin cezası almadıklarına dair belgeyi dilekçelerine eklemeleri gerekmektedir.

Lisansüstü eğitim yapanlar ile mezun durumda olanların başvurulan kabul edilmeyecek olup, atananların lisansüstü eğitimleri, Üniversitemizde yaptırılacaktır.

Merkezi Sınav'dan; (LES) 'ndan son iki yılda başvurduğu alan ile ilgili 50 puan veya ALES' ten 70 puan aldıklarına dair belgeyi ibraz etmeleri gerekmektedir. KPDS'dan 50 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

Okutman kadrosuna başvuracak adayların;

Merkezi Sınav'dan; (LES)' ndan son iki yılda başvurduğu alan ile ilgili 50 puan veya ALES 'ten 70 puan aldıklarına dair belgeyi (doktorasını tamamlamış olanlar hariç) ibraz etmeleri gerekmektedir.

Rektörlük bünyesindeki Yabancı Dil Okutman kadrolarına başvuracak adayların lisans mezunu ve iki yıl tecrübeye sahip olmaları, diğer branşlardaki Okutman kadrolarına başvuracak adayların ise en az yüksek lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Yabancı Dil Okutman kadrolarına başvuracak adayların KPDS' ndan 80 puan, diğer branşlardaki Okutmanların ise 50 puan veya eşdeğerliliği kabul edilen bir sınavdan bu puan muadili bir puan almış olmaları gerekmektedir.

Meslek Yüksekokulu Okutman kadrosuna müracaat edecek adayların lisans mezunu (karşısında bir üst öğrenim şartı aranmadığı takdirde) ve iki yıl tecrübeye sahip olmaları gerekmekte olup, bu kadroya başvuracak adaylarda yabancı dil şartı aranmaz.

Öğretim Görevlisi, Araştırma Görevlisi ve Okutman kadrolarına başvuracak adaylardan halen öğretim elemanı kadrolarında çalışanlar ile ayrılanlar (disiplin cezası hariç) Merkezi Sınav (LES ve ALES)'dan muaftırlar.

Bütün kadrolara başvuracak adayların Devlet hizmetine girmede aranan niteliklere sahip olmaları gerekmektedir.

Bütün kadrolara başvuru süresi bu ilanın yayın tarihinden itibaren 15 gün olup, posta ile yapılan müracaat kabul edilmeyecektir.

Yabancı ülkelerden alman diplomaların Üniversitelerarası Kurul'ca denkliğinin onaylanmış olması gerekir.

Kadrolara başvuran adayların sınav tarihleri müracaat tarihinin bitiminde ilgili birimlerde ilan edilecektir.

Diğer personel Kanun' larına tabi olarak çalışmakta olanların 2547 sayılı Kanuna tabi kadrolara naklen geçişlerinde Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'ndan naklen atama izni alındıktan sonra atama yapılabilecektir.

Duyurulur.

BÖLÜM ANABİLİM DALI YRD.DOÇ. ÖĞR.GÖR. ARŞ.GÖR. OKUTMAN AÇIKLAMALAR

TIP FAKÜLTESİ

Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü

Göğüs Cerrahisi 1

Anesteziyoloji 1

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ

Klinik Diş Hekimliği Bilimleri Bölümü

Protetik Diş Tedavisi 1

Diş Hastalıkları ve Tedavisi 1

KIRIKKALE M.Y.O.

Teknik Programlar

Endüstriyel Elektronik 1 Yükseklisans yapmış olmak

Tıbbi Laboratuar 1 Yükseklisans yapmış olmak

El Sanatları 1 Yükseklisans yapmış olmak

Radyo-TV Yayıncılığı 1 Yükseklisans yapmış olmak

Mobilya ve Dekorasyon 1 Yükseklisans yapmış olmak

KESKİN MESLEK YÜKSEKOKULU

Sağlık Programlan.

Çocuk Gelişimi 1

HACILAR HÜSEYİN AYTEMİZ M.Y.O.

Teknik Programlar

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 1 Yükseklisans yapmış olmak

REKTÖRLÜK

İngilizce 1

Türk Dili 1