Toroslar Edaş özürlü işçi alım ilanı

İlan Giriş : 16 Ekim 2007 08:20, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Toroslar Edaş özürlü işçi alım ilanı

Türkiye İş Kurumu Adana İl Müdürlüğünden :

Aşağıda belirtilen işyerine özürlü daimi işçi alınacaktır.

(Aşağıda belirtilen taleplere durumları uyanların kayıtlı bulundukları Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerine veya Şube Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü mesai sonuna kadar başvurular kabul edilmektedir.)

Talebi Alan İl Kamu Kuruluşun Adı Cinsiyet Özürlü/Es. Hük Meslek Adı İşgücü Sayısı Eğitim Durumu Aranılan Diğer Nitelikler
Adana İl Müdürlüğü Toroslar Edaş Adana İl Müdürlüğü Kadın / Erkek Özürlü Büro Memuru 2 M.Y.O Bilgisayar Sertifikası olmak. İşin niteliği gereği iki gözü görmeyenler ile zihinsel veya ruhsal özürlüler hariç.

Yukarıda belirtilen taleplere başvuracak adayların dikkatine,

Yukarıda belirtilen talep şartlarına durumu uyanların İlanın Resmi Gazete?de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde Özürlü belgesi, Diploma, 2004 veya 2006 KPSS Sonuç Belgesi (Aslı) ile Puanına göre kayıtlı oldukları veya olacakları Kurum Ünitesine Şahsen başvuruları gerekmektedir.

Merkezi sınavdan muaf kişilerden (önceliklilerden) durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgi ve belgeleri Türkiye İş Kurumu İl veya Şube Müdürlüklerine ibraz edeceklerdir. Müracatta bulunan bu adaylar Kuruma Kayıt Tarihi sırasına göre talebin iki katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri durumlarını belirten açıklayıcı bilgiler ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşuna bildirilecektir.

İşyerine isimleri bildirilen kişilere, sözlü sınav / mülakatın yeri ve zamanı talebi veren Kamu Kurumu ve Kuruluşu tarafından yazılı olarak bildirilecektir.

Not : 10/10/2007 tarih ve 26669 sayılı Resmi Gazete?de yayınlanan ilanımız geçersizdir.