Karabük SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 01 Ekim 2018 11:24, Son Güncelleme : 01 Ekim 2018 11:25
Karabük SYDV Personel Alım İlanı
Büro Görelisi İşe Alım Talebi Son Başvuru : 10.10.2018
İl KARABÜK İlçe KARABÜK MERKEZ Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ
Açıklama - MEB onaylı Bilgisayar işletmeni belgesi veya mezun oldukları fakülteden transkriptinde bu dersleri aldığına dair belge.
- Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi
- En az B Sınıfı Ehliyet Belgesi
- Aday vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- 1- Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2017 veya 2018 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak. 2- Üniversitelerin en az dört yıllık lisans düzeyindeki programlarından Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Psikoloji, Halkla İlişkiler, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olmak. 3- MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak veya mezun oldukları fakülteden transkriptinde bu dersleri aldığına dair belge sahibi olmak. 4- Windows, Ms Ofis Programları, İnternet Programları vb. bilgisayar programlarını kullanabiliyor olmak. ( Adaylar bilgisayar programları kullanım bilgisi ile ilgili sınava tabi tutulacaktır.) 5- İlan tarihi(01 Ekim 2018) itibariyle Karabük ilinde en az son 1 yıldır ikamet ediyor olmak. 6- En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve araç kullanma deneyiminin bulunması. 7- Erkek personel alınacaktır.