İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Muğla Fethiye SYDV Personel Alım İlanı

Kaynak : aile.gov.tr
İlan Giriş : 11 Eylül 2018 15:31, Son Güncelleme : 11 Eylül 2018 15:33
Muğla Fethiye SYDV Personel Alım İlanı
Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi Personel alımı Son Başvuru : 21.09.2018
İl MUĞLA İlçe FETHİYE Alınacak Sayı 1
Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan SOSYAL YARDIM VE İNCELEME GÖREVLİSİ
Açıklama - Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak,veya mezun olduğu okulda zorunlu/ortak/seçmeli dersi alan bu hususu resmi belgelemek (iyi derecede Word, Excel, ofis programları, Powerpoint vb. kullanabilmek)
- Bölüm şartı aranmaktadır: a- Sosyal Yardım İnceleme Görevlileri için 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarına bağlı; İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Fen-Edebiyat-İnsani Bilimler Fakültesi, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olanlar, Sürücü belgesi şartı aranmaktadır: - En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak Vakfın bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet edilmesi gerekmektedir.
- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak
- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı
- Diğer Özel Şartlar: 1- Sosyal Yardım İnceleme Görevlileri için 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarına bağlı; İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, Fen-Edebiyat-İnsani Bilimler Fakültesi, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olanlar, 2- Sosyal iletişim ve Halkla İlişkiler becerisine sahip olmak. 3- Bilgisayar Sertifikasına sahip olmak,veya mezun olduğu okulda zorunlu/ortak/seçmeli dersi alan bu hususu resmi belgelemek (iyi derecede Word, Excel, ofis programları, Powerpoint vb. kullanabilmek) 4- En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak 5- İŞ-KUR?a kayıt yaptırmış olmak. 6-İkamet şartı (Fethiye İlçesinde ikamet etmek en az 6 ay) 7- Öğrenmeye, sürekli gelişime açık olma ve belirli vizyon ve görev sorumluluğu bilinci içerisinde, disiplinli çalışma alışkanlığına, devlet vakarına ve ciddiyetine yakışan ahlak, tutuma sahip olmak ve Vatandaşların başvurularında ve taleplerini değerlendirmek üzere yapılacak hane ziyaretlerine engel herhangi bir kronik hastalığı ve mazereti bulunmamak, 8-Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. 9- Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında 2017/2018 KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak Detaylı Bigi için İnternet adresi: http://www.fethiye.gov.tr ulaşabilirsiniz