Antalya ili Göynük Belediyesi zabıta memuru ve itfaiye eri alım ilanı

İlan Giriş : 10 Ekim 2007 10:19, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Antalya ili Göynük Belediyesi zabıta memuru ve itfaiye eri alım ilanı

İLAN

ANTALYA İLİ GÖYNÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI?NA İLK DEFA ATANMAK ÜZERE

İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIM İLANI

11 Nisan 2007 tarih ve 26490 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13 üncü ve 14 üncü maddesi, Belediye İtfaiye Yönetmeliğinin 15 inci maddesi ile bu yönetmelikte 11 Nisan 2007 tarihinde yapılan değişikliklere uygun olarak ve 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrası şartlarını taşımak koşulu ile , Belediyemizde boş bulunan Aşağıda Unvan, Derece, Sınıfı ve Sayıları belirtilen İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru kadrolarına, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak çalıştırılmak üzere personel alınacaktır.

BOŞ KADROLAR

Sıra No Kurum Adı Adedi Sınıfı Kadro Ünvanı Derecesi Cinsiyeti Öğrenim Durumu
1 Göynük Belediyesi 1 GİH Zabıta Memuru 7 Erkek Kadın Lisans düzeyinde Eğitim Veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler Fakültelerinin İşletme, İktisat ve Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.
2 Göynük Belediyesi 1 GİH Zabıta Memuru 7 Erkek Lisans düzeyinde Eğitim Veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler Fakültelerinin İşletme, İktisat ve Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.
3 Göynük Belediyesi 2 GİH İtfaiye Eri 7 Erkek Lisans düzeyinde Eğitim Veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler Fakültelerinin Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat ve Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.

ADAYLARDA BAŞVURU ŞARTLARI:

A-İTFAİYE ERİ OLMAK İÇİN:

a) Lisans düzeyinde Eğitim Veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler Fakültelerinin Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat ve Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.

b) Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak

c) Sağlık açısından kapalı mekan , dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydı ile İtfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak

d) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespiti Beldemiz de yer alan Göynük Sağlık Ocağı Tabipliğince yapılacaktır).

e) Adayların (E) sınıfı sürücü belgelerinin olması tercih sebebidir.

f) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2004 yılı ve sonrası Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve KPSS P3 puan türünden 100 tam puan üzerinden en az 60 puan almış olmak.

B-ZABITA MEMURU OLMAK İÇİN:

a) Lisans düzeyinde Eğitim Veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile Siyasal Bilgiler

Fakültelerinin İşletme, İktisat ve Maliye Bölümlerinin birinden mezun olmak.

b) Sınav günü itibariyle 25 yaşını doldurmamış olmak.

c) Tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydı ile erkeklerde en az 1,67 m boyunda kadınlarda en az 1,60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg dan fazla fark olmamak (Boy ve kilo tespiti Beldemiz de yer alan Göynük Sağlık Ocağı Tabipliğince yapılacaktır).

d) Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevini düzenli bir şekilde yapmaya engel olacak bedence ve akılca bir sakatlıkları bulunmamak.

e) Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan 2004 yılı ve sonrası Kamu Personeli Seçme Sınavlarına (KPSS) girmiş ve KPSS P3 puan türünden 100 tam puan üzerinden en az 60 puan almış olmak.

SINAVA BAŞVURU:

Başvurular, Göynük Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü?ne (Cumhuriyet Mahallesi, Kurtuluş Cad. No: 1 Göynük/Kemer/Antalya adresine) şahsen yapılacak olup, posta ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurular 25 Ekim 2007 tarihinde başlayıp 7 Kasım 2007 Çarşamba mesai saati bitiminde sona erecektir.

SINAV YERİ VE SAATİ:

14 Kasım 2007 Çarşamba günü Göynük Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda (Cumhuriyet Mahallesi, Kurtuluş Cad. No: 1 Göynük/Kemer/Antalya adresinde) ; Zabıta Memuru kadroları için Saat:10:30?da, İtfaiye Eri kadroları için Saat : 14:30? da sözlü sınav yapılacaktır. İtfaiye Erleri için ayrıca dayanıklılık testi uygulanacaktır.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENECEK BELGELER:

Göynük Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü?nden alınacak İş Talep Formu aday tarafından eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tükenmez kalemle doldurulmak suretiyle ilgili forma aşağıdaki belgeler eklenecektir.( İş Talep Formu www.goynuk.bel.tr adresinden de alınabilir.)

1- KPSS Sınav Sonuç Belgesi

2- T.C.kimlik numaralı Nüfus Cüzdanı sureti

3- Son altı ay içerisinde çekilen 2 adet vesikalık fotoğraf

4- İtfaiye Eri için E Sınıfı Sürücü Belgesi

5- Diploma veya Geçici Mezuniyet belgesi aslı veya tasdikli sureti

6- Sabıka kaydının olmadığına dair beyanı

7- Askerlikle ilişkisinin olmadığına dair beyanı

8- Görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair beyanı

SINAVA GİRİŞ BELGESİ:

KPSS Başarı puanına göre en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere boş kadro sayısının üç katı kadar aday sınava çağırılacak olup, sınava çağrılan adayların listesi Başkanlığımız (www.goynuk.bel.tr ) internet sitesinde yayınlanacaktır.Sınava çağrılan adaylar için sınava giriş belgesi düzenlenecektir. Sınava giriş belgeleri 12 Kasım 2007 tarihinde Göynük Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü?nden alınacaktır. Sözlü sınav öncesinde adaylar Göynük Sağlık Ocağı Tabipliğine başvurmak suretiyle boy ve kilo tespiti yaptıracaktır. Boy ve Kilo tespit formu onayı olmadan adaylar sözlü sınava alınmayacaktır. Adaylar sınavda bu belgelerle ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesi gibi fotoğraflı geçerli bir kimlik belgesini de yanında bulunduracaklardır. Sınava katılmayacak müracaat sahiplerine herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

SINAV KONULARI (Mülakat sınav konuları) :

a) Türkiye Cumhuriyeti Anayasası

b) Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi

c) 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu

d) Mahalli İdarelerle ilgili temel mevzuattan oluşur.

SINAVIN ŞEKLİ VE DEĞERLENDİRME:

Sınava girişe hak kazanan adaylar, 14 Kasım 2007 Çarşamba günü Göynük Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonunda (Cumhuriyet Mahallesi, Kurtuluş Cad. No: 1 Göynük/Kemer/Antalya adresinde);

Zabıta Memuru kadroları için Saat:10:30?da Sözlü Sınav Komisyonu huzurunda Sözlü Sınav yapılacaktır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Zabıta Memuru kadroları için başarı notu, sözlü sınav notu ile KPSS puanının ortalamasıdır.

İtfaiye Eri kadroları için Saat 14:30?da Sözlü Sınav Komisyonu huzurunda Sözlü Sınav ve dayanıklılık testi yapılacaktır. Sözlü sınav ve dayanıklılık testinden 100 tam puan üzerinden en az 70 puan almak gerekir. Sözlü sınavı ile dayanıklılık testi notunun aritmetik ortalamasının ( Kurum sözlü sınavı notu) %50?si ile KPSS puanının %50?si alınmak suretiyle İtfaiye Eri kadroları için başarı notu belirlenir.

Giriş sınavında en yüksek puan alan adaydan başlanarak yapılan sıralamaya göre oluşturulan liste Belediye Başkanlığı ilan panosuna asılarak ve Belediyemiz internet ( www.goynuk.bel.tr ) adresinden duyurulur.Ayrıca, sınav sonucu sözlü sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilir ve başarılı olan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenilir. Sınavı kazananlar arasından atanacak boş kadro sayısı kadar ASİL ve boş kadro sayısının yarısı kadar YEDEK aday belirlenir. Asil adaylardan göreve başlamayanların yerine başarı sırasına göre yedek adaylardan atama yapılacaktır.

Tebligatta belirtilen süre içinde atamanın yapılabilmesi için gerekli belgeler ve işlemleri Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Süresi içinde yapılmayan ve İnternet ortamında yapılan müracaatlar geçersizdir.

İLANEN DUYURULUR.

Necati TOPALOĞLU

Göynük Belediye Başkanı