Ayvalık Beldiyesi zabıta memuru alım ilanı

İlan Giriş : 06 Ekim 2007 12:44, Son Güncelleme : 29 Mart 2018 02:14
Ayvalık Beldiyesi zabıta memuru alım ilanı
T.C. AYVALIK BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İLK DEFA ATANACAK İTFAİYE ERİ MEMURU ALIMI
657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasının şartlarını ve Belediye itfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesinde itfaiye erliğine atanma şartlarını taşımak koşulu ile aşağıda belirtilen 2 adet itfaiye Eri kadrosuna memur alımı yapılacaktır.
Unvan Kodu Sınıfı Kadro Unvanı Adet Derece Cinsiyeti Öğrenim Durumu
9447 G.İ.H. itfaiye Eri 5 9 E 4 Yıllık Üniversite M.
BAŞVURU ŞARTLARI
I - Türk Vatandaşı olmak
2- Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 25 yaşını doldurmamış olmak
3- Askerlik hizmetini eylemli yapmış olmak
4- İtfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesinin (c) bendindeki şartlan taşıyor olmak.
(Tartılma ve ölçülme aç kamına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 m, kadınlarda en az 1.60 m boyunda olmak ve boyun 1 m den fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg. Dan fazla fark olmamak) Boy ve kilo tesbiti Belediyemizce yaptırılacaktır.
5- itfaiye Yönetmeliğinin 15. maddesinin (b) bendindeki şartlan taşıyor olmak.
(Sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmak.)
6- itfaiye Erliğine müracaat edecek adaylar için B veya C sınıfı sürücü belgesi sahip olmak. E snıfı sürücü belgesi sahibi olanlar tercih sebebidir.
7- Kalıcı bulaşıcı hastalığı olmamak, görevlerini düzenli bir biçimde yapmaya engel olacak bedence ve akılca hastalıkları bulunmamak.
8- Siyasi ve medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak,
9- Kamu haklarından mahrum bulunmamak. (Ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası ile veya yüz kızartıcı bir suç ile hüküm giymiş bulunmamak.)
10- KPSS (Kamu Personeli seçme Sınavı) 2004 veya sonrası sınavlarına girmiş ve en az 60 puan ve üzeri almış olmak.
II - Belediyemize başvuran adayların KPSS başarı puanlarına göre sıralanarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak, itfaiye Eri boş kadro sayısının 3 kat oranında aday sınava çağrılacak olup, sınava çağrılacak itfaiye Eri adaylarının listesi Başkanlığımız internet sitesinde yayınlanacaktır.
BAŞVURU YERİ VE SEKLİ
Başvurular 22.10.2007 günü saat 09:00 da başlayıp 02.11.2007 günü saat 17;00 de sona erecektir. Başvurular Ayva lık Belediyesi Yazı işleri Müdürlüğü Sahil Boyu No : 1 Ayvalık / Balıkesir adresine şahsen yapılacak olup posta ve internet yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (T.C. Kimlik Nosu) Öğrenim durumlarını gösterir belgelerin onaylı fotokopisi Son üç ay içinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf KPSS sınav sonuç belgesinin aslı veya onaylı fotokopisi Sürücü belgesi fotokopisi
SINAV YERİ VE SAATİ
Ayvalık Belediyesi Başkanlık Odasında 21.11.2007 tarih ve saat 09:00 da yapılacak olup itfaiye Eri adayları sözlü müla kata tabi tutulacaktır.
SINAV KONUSU (Mülakat)
a) T.C. Anayasası
b) Atatürk ilkeleri ve inkılap Tarihi
c) 657. Sayılı Devlet Memurları Kanunu
d) Mahalli idareler ile ilgili Temel Mevzuat
e) Genel Kültür
DEĞERLENDİRME
Başvurular arasından en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 3 katı aday belirlenerek. Sözlü sınava çağrılır. Sözlü sınavda başarılı olabilmek için 100 üzerinden en az 70 puan almış olmalan gerekir. Başarı notu sözlü mülakat sınavında alınan not ile KPSS,notu ortalamasıdır. Yüksek puandan başlamak üzere kadro sayısı kadar ASİL ve YEDEK üye belirienecekt'r. Belediye web sitemiz www.ayvalik.bel.tr
Atama yapılanlardan göreve başlamayanların yerine yedek adaylar arasından basan sırasına göre atama yapılacaktır.
Nesrin ARSLAN Sınav Komisyon Başkanı